ورزش 3/نساجی مازندران که توانایی میزبانی در آسیا در قائمشهر را نداشت، ورزشگاه آزادی را به عنوان استادیوم میزبان خود برای لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرده است.
پس از هفته‌ها کار عمرانی در ورزشگاه آزادی حالا این استادیوم قدیمی تهران پذیرای هواداران مازندرانی علاقه‌مند به نساجی شده است.
الهلال در شرایطی با نیمار و دیگر ستاره‌هایش پا به چمن عجیب و غریب آزادی گذاشته که آخرین بازی برگزار شده در این استادیوم به بازی پرسپولیس النصر برمی‌‌گردد که رونالدو، مانه و... در استادیوم خالی از تماشاگر سرخ‌ها را شکست دادند‌.
پرسپولیس در دو بازی خانگی لیگ به دلیل وضعیت سکوها بازی‌هایش را بدون تماشاگر برگزار کرد و در آسیا نیز به دلیل یک محرومیت قدیمی محکوم شد که در سکوت بازی کند.
حالا اما نساجی که امشب حسرت پرسپولیس را زندگی می‌کند، از حمایت هواداران خود برخوردار است که شاید ورق بازی را تا حدی به نفع‌شان مقابل تیم ترسناک الهلال تغییر بدهد. بدون شک هواداران پرسپولیس نیز تشنه میزبانی با تماشاگر در آسیا و حمایت از تیم‌شان هستند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید