اتفاق عجیب در بازی استقلال؛ بازیکنی با دو شماره!

ورزش 3/استقلال موفق شد در دیدار خارج از خانه برابر مس رفسنجان، به یک پیروزی سخت و دشوار دست یابد. آبی پوشان به لطف گل بخودی مثیم تیموری، سه امتیاز را از آن خود کردند.
در این دیدار، اتفاق جالب و البته عجیبی رخ داد. محمد نژادمهدی مدافع مس رفسنجان که از ابتدا در ترکیب اصلی تیمش حضور داشت، با پیراهن شماره 2 وارد زمین شد و برای تیمش بازی کرد.
اما در ادامه مشکلی برای پیراهن نژادمهدی پیش آمد و او مجبور شد تا لباس خود را تغییر دهد ولی از آنجایی که لباس دیگری با شماره 2 در ورزشگاه موجود نبود، او اقدام عجیبی را انجام داد.
نژادمهدی که برای تغییر پیراهنش به کنار زمین رفته بود، مجبور شد با کیت شماره 5 به بازی ادامه دهد و جالب اینکه شماره این بازیکن روی شورت ورزشی اش، همان عدد 2 بود.
مشخص نیست که داور مسابقه به نژادمهدی اجازه داده که با شماره متفاوتی نسبت به شروع بازی در زمین حضور داشته باشد یا خیر.