نماد آخرین خبر

رشید لحظه آخر از سفر به عربستان انصراف داد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
رشید لحظه آخر از سفر به عربستان انصراف داد

ورزش 3/با وجود اینکه پیش از این تصور می‌شد رشید مظاهری در بازی با الهلال در عربستان به چارچوب نساجی برمی‌گردد، اما این اتفاق رخ نخواهد داد.
دروازه‌بان باتجربه نساجی که امسال رکورد حضور در لیگ قهرمانان آسیا با پیراهن 4 تیم مختلف را به نام خود ثبت کرد، طی دو سه روز گذشته با سرماخوردگی مواجه شد و با وخامت حالش مشخص شد آنفولانزا گرفته است.
مظاهری در تمرین روز گذشته نساجی نیز شرکت نکرد تا نگرانی‌هایی درباره غیبتش در سفر به عربستان پیش بیاید. با این حال او شب گذشته به مسئولان باشگاه نساجی اعلام کرد که صبح امروز در سفر به عربستان اعضای تیم را همراهی می‌کند.

گلر باتجربه نماینده ایران اما شب گذشته از نظر جسمانی شرایط نامناسبی پیدا کرد و با وخامت حالش صبح امروز به مسئولان باشگاه نساجی اطلاع داد که نمی‌تواند در دیدار با الهلال حضور داشته باشد.
از صبح امروز پزشکان با حضور در منزل مظاهری برای طی شدن روند درمانی این دروازه‌بان اقدام کرده‌اند تا او بتواند در بازگشت اعضای تیمش از عربستان به تمرینات برود و کارش را برای مسابقه با استقلال خوزستان در روز شنبه جلو ببرد.

گفتنی است؛ مظاهری در بازی رفت نساجی و الهلال به‌خاطر حرکات جوانمردانه‌اش بسیار مورد توجه طرفداران تیم عربستانی قرار گرفت و پیام‌های جالبی را از آن‌ها دریافت کرد. او امیدوار بود بتواند در مسابقه حساس با الهلال در ریاض هم به میدان برود، اما بیماری این فرصت جذاب را از رشید گرفت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید