نماد آخرین خبر

حرص خوردن جهانبخش روی سکوهای دکویپ

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
حرص خوردن جهانبخش روی سکوهای دکویپ

ورزش 3/ فاینورد در غیبت علیرضا جهانبخش نتوانست در برابر آیندهوونِ بدون شکست نتیجه خوبی بگیرد.
دیروز در چهاردهمین هفته از مسابقات لیگ هلند یک دیدار مهم تحت عنوان دربی دراکر که میان آیندهوون و فاینورد بود برگزار شد؛ جدای از رقابت سنتی میان این دو تیم، این دیدار به این دلیل که قرار بود آیندهوون به عنوان تیم صدرنشین و بدون شکست فوتبال هلند مقابل فاینورد رده دومی قرار بگیرد اهمیت داشت. این جدال هیجان انگیز روندی فوق العاده داشت.
آیندهوون همراه پتر بوش آمار صددرصد برد را از آغاز فصل به ثبت رسانده بود و به همین دلیل با انرژی و اعتماد به نفس بیشتری پا به این زمین گذشت اما جو ورزشگاه ترسناک بود تا در ۴۵ دقیقه نخست شاهد یک نبرد پایاپای باشیم.


فاینورد که با مصدومیت علیرضا جهانبخش مجبور بود به ایوانوشچ کروات از ابتدا اعتماد کند چندان برایش کارساز نبود تا جایی که نیمه دوم آیندهوون با خیال راحت از سمت راست تیمش گذر می‌کرد تا به دروازه فاینورد نزدیک شود که در نهایت هم در دقیقه ۶۵ باکایوکو با ارسال بلند خود سایبری را صاحب توپ کرد تا گل اول را به ثبت برساند. پس از آن هم  سه دقیقه بعد ارسال ورمن با ضربه سر بوشکالی گل شد تا آیندهوون از چهاردهمین پیروزی فصل خود اطمینان داشته باشد.
البته در ادامه سانتیاگو خیمنز مهاجم فاینورد یکی از گل‌های خورده را جبران کرد تا ششمین گل خورده این فصل آیندهوون به ثبت رسیده باشد.
با این شکست قهرمانی نیم فصل آیندهوون مسجل شده و فاینورد که پیش از این تنها مقابل توئنته شکست خورده بود دومین شکست فصل را تجربه کرد تا برای دفاع از عنوان قهرمانی ناامید شود و این شکست در شرایطی که آنها به تازگی هم از اروپا اخراج شدند هرگز اتفاق خوبی نیست تا تیم آرنه اسلات تحت فشار رسانه‌ها قرار بگیرد.
با این حال باید دید نماینده روتردام فصل را چگونه به پایان می‌رساند و یا حداقل در جام حذفی هلند می‌تواند موفق به کسب عنوان قهرمانی شود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره