نماد آخرین خبر

علی قلی‌زاده تماشاگر صعود شد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
علی قلی‌زاده تماشاگر صعود شد

ورزش 3/علی قلی‌زاده پنج روز پس از اینکه برای نخستین‌بار حضور در ترکیب اولیه تیم لخ پوزنان را تجربه کرده و در لیگ استراکلاسا لهستان مقابل کورونا به میدان رفت و در جریان برتری یک بر صفر تیمش 74 دقیقه در بازی بود، در جام حذفی استراحت کرد و برای جلوگیری از تکرار مصدومیت تا پایان روی نیمکت قرار گرفت.
تیم فوتبال لخ پوزنان در شرایطی که علی قلی‌زاده را در فهرست و روی نیمکت داشت، شب گذشته در یکی از دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی لهستان به مصاف تیم آرکا، صدرنشین رقابت‌های لیگ یک این کشور رفت و موفق به کسب پیروزی یک بر صفر شد تا در جمع هشت تیم برتر این مسابقات قرار بگیرد.
علی قلی‌زاده که پس از پیوستن به لخ پوزنان و سپری کردن مصدومیت طولانی مدت، در یک مسابقه لیگ دو لهستان برای حفظ آمادگی به میدان رفت و علاوه بر آن هم در یک بازی جام حذفی و دو دیدار لیگ استراکلاسا به عنوان یار جانشین به کار گرفته شد، در جدال اخیرشان در لیگ برابر کورونا به ترکیب رسید ولی شب گذشته دوباره دور از 11 نفر بود.
ستاره ایرانی لخ پوزنان که امیدوار به درخشش دوباره در این باشگاه و بازگشت به دوران اوج و پوشیدن دوباره پیراهن تیم ملی است، امیدوار است دو روز دیگر (یکشنبه) در مسابقه لیگ مقابل پیاست به میدان برود.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره