نماد آخرین خبر

شادترین و ویژه‌ترین کادر فنی فوتبال ایران

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
شادترین و ویژه‌ترین کادر فنی فوتبال ایران

ورزش 3/کسر 4 امتیاز در رقابت‌های لیگ برتر، اعلام رای سنگین آسیایی علیه سپاهان و سه بر صفر شدن بازی برگزار نشده این تیم برابر الاتحاد و اینکه دو بازیکن طلایی‌پوشان (عیسی و دابو) چند هفته به دلیل قوانین مربوط به سقف بودجه اجازه بازی نداشتند، بهترین بهانه‌ها برای فرار از مسئولیت به شمار می‌روند.
با این حال مورایس اصلا نمی‌خواهد دومین سال حضورش در فوتبال ایران با نایب قهرمانی یا عنوان نازل‌تری تمام شود. او چشم به سه جام در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا دوخته و اصلا دوست ندارد دست به دامن بهانه‌ها شود تا نرسیدن به اهدافش توجیه شود.

باندریا، هوگو آلمیدا، ژوزه مورایس، پائولو سانتوس و ژوآئو پدرو.
طبیعی است که مورایس و دستیارانش هم در پس موفقیت در سپاهان به حضور در تیم‌های لیگ برتری پرتغال می‌اندیشند و این روزها با تمام تلاش‌ در حال کار کردن هستند تا ماموریتی که در ایران و آسیا دارند را به بهترین شکل ممکن تمام کنند. هر چند که در این مسیر کار بسیار سختی (هم در لیگ برتر و به ویژه در آسیا) پیش رو دارند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره