نماد آخرین خبر

گلایه مدیرعامل اینتل از نگرفتن بسته حمایتی!

منبع
شهر سخت افزار
بروزرسانی
گلایه مدیرعامل اینتل از نگرفتن بسته حمایتی!

شهر سخت افزار/ مدیرعامل شرکت اینتل از کندی اجرای قانون حمایت از تراشه سازان آمریکایی ابراز نارضایتی کرد. گلسینگر در مصاحبه‌ای تأکید کرد که اینتل از زمان تصویب این قانون توسط جو بایدن، بیش از ۳۰ میلیارد دلار روی تولید تراشه در خاک آمریکا سرمایه‌گذاری کرده، اما هنوز هیچ کمک مالی از دولت این کشور دریافت نکرده است.

گلسینگر در مصاحبه با برایان سوزی، سردبیر اجرایی Yahoo! Finance، اظهار داشت آنها در اینتل قانون CHIPS را بسیار مهم و حیاتی می‌دانند. وی گفت: همان‌طور که در گزارش مالی خود نیز تاکید کردیم، از زمانی که این قانون تصویب شده، بیش از دو سال گذشته و در این مدت ۳۰ میلیارد دلار بر روی تولید تراشه در آمریکا سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، اما هنوز هیچ کمکی از بودجه CHIPS دریافت نکرده‌ایم. این خیلی طولانی شده و نیاز داریم که کار به سرانجام برسد.

30 میلیارد دلار سرمایه گذاری بدون حمایت دولتی
از زمان اجرای قانون CHIPS و علوم، اینتل بخشی از مراحل تولید تراشه را در تأسیسات پیشرفته خود در نیومکزیکو انجام می دهد و ساخت واحدهای تولیدی جدید در آریزونا و اوهایو را آغاز کرده است. هرچند به‌دلیل تقاضای کمتر از انتظار برای پردازنده‌ها و شروع کند فعالیت اینتل به‌عنوان تولیدکننده قراردادی برای مشتریان ثالث، افتتاح واحد اوهایو به تعویق افتاده است، اینتل همچنان سرمایه‌گذاری قابل توجهی در تأسیسات خود در آمریکا انجام داده است. لازم به ذکر است که اینتل قبلاً ۳ میلیارد دلار بودجه برای تولید تراشه‌های نظامی دریافت کرده است.


مدیرعامل اینتل در همین باره افزود: «ما همکاری نزدیکی با دفتر CHIPS داریم و به‌صورت سازنده با آنها در حال تعامل هستیم تا به نتایج موردنظر برسیم. همچنین باید به این نکته اشاره کنم که قانون CHIPS نه تنها شامل کمک‌های مالی، بلکه شامل تخفیف‌های مالیاتی نیز می‌شود  و بخش مالیاتی آن حدود سه برابر بخش کمک‌های مالی است. این مزایای مالیاتی همچنان به‌عنوان بخشی از قانون مالیات به کار خواهد رفت و ما از آن بهره‌مند خواهیم شد».



اینتل با وجود این که تا کنون ۸.۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری مستقیم، ۱۱ میلیارد دلار وام و اعتبار مالیاتی ۲۵ درصدی معادل ۱۰۰ میلیارد دلار دریافت کرده، هنوز آن ۸.۵ میلیارد دلار وعده داده شده را دریافت نکرده است. در نتیجه، اینتل مجبور شده تا برای ادامه پروژه‌ها بدون کمک‌های مستقیم دولتی به فعالیت خود ادامه دهد. به همین دلیل، این شرکت برنامه سرمایه‌گذاری مشترک در نیمه‌هادی‌ها (SCIP) را راه‌اندازی کرده است که طبق آن،سایت‌های تولیدی اینتل در آریزونا به‌طور مشترک با شرکت مالی Brookfield Corporation اداره می‌شود.

گلسینگر در پایان تأکید کرد: «ما ساختار مالی مناسبی را ایجاد کرده‌ایم که به ما امکان می‌دهد با یا بدون بودجه CHIPS پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم. ما به اجرای استراتژی خود ادامه خواهیم داد، اما همچنان مشتاق به تکمیل آنچه با قانون CHIPS آغاز کرده‌ایم هستیم، که به اعتقاد ما مهم‌ترین قانون سیاست صنعتی در ایالات متحده است و ما با افتخار در آن مشارکت داریم».

قانون CHIPS و اهمیت آن در صنعت نیمه‌هادی آمریکا
قانون «CHIPS و علوم» که به‌وسیله جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به تصویب رسید، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های ایالات متحده برای تقویت صنعت نیمه‌هادی در این کشور شناخته می‌شود. این قانون در نظر دارد تا با ارائه کمک‌های مالی و مشوق‌های مالیاتی، تولید تراشه و پردازنده‌های پیشرفته را به خاک آمریکا بازگرداند. هدف این قانون، کاهش وابستگی آمریکا به تولیدات خارجی و تقویت توان رقابتی این کشور در برابر چین و سایر کشورهای آسیایی است که سهم عظیمی در بازار جهانی نیمه‌هادی دارند.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره