نماد آخرین خبر

وزیر بازرگانی ترامپ: معافیت‌های تعرفه‌ای لوازم الکترونیکی موقتی هستند

منبع
زوميت
بروزرسانی
وزیر بازرگانی ترامپ: معافیت‌های تعرفه‌ای لوازم الکترونیکی موقتی هستند

زومیت/ وزیر بازرگانی آمریکا می‌گوید که معافیت تعرفه‌ی واردات محصولات الکترونیکی به آمریکا موقتی است و به‌زودی تغییر خواهد کرد.
 
به‌گفته‌ی هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا، ممکن است صنعت فناوری از تعرفه‌های جدید به‌طور دائمی در امان نماند.

دولت دونالد ترامپ جمعه‌شب اعلام کرد که برخی محصولات الکترونیکی مصرفی، ازجمله لپ‌تاپ و گوشی هوشمند، از شمول تعرفه‌هایی که پیش‌تر اعلام شده بودند معاف خواهند بود. ترامپ هفته‌ی گذشته اجرای بخشی از این تعرفه‌ها را به تعویق انداخت. تعرفه‌ی پایه‌ی ۱۰ درصدی همچنان برقرار مانده و تعرفه‌ی جدیدی با نرخ ۱۲۵ درصد برای کالاهای چینی وضع شده است.

گزارش‌ها درباره‌ی معافیت‌ها نشان می‌دهد که محصولات فناوری ممکن است همچنان در فهرست تعرفه‌های هدفمند قرار بگیرند؛ به‌ویژه درزمینه تراشه‌ها که تحت توجه ویژه‌اند.

لوتنیک در گفت‌وگو با برنامه‌ی This Week از شبکه‌ی ABC موضوع تعرفه‌ها را شفاف‌تر بیان کرد و گفت ترامپ لوازم الکترونیکی را از تعرفه‌های متقابل معاف کرد»؛ اما آن‌ها را مشمول «تعرفه‌های نیمه‌رسانا» خواهد کرد که «احتمالاً در یک تا دو ماه آینده اعمال می‌شوند.

به گفته‌ی لوتنیک، همه‌ی محصولات الکترونیکی در دسته‌ی نیمه‌رسانا قرار می‌گیرند و با نوعی تعرفه‌ی ویژه هدف قرار خواهند گرفت تا اطمینان حاصل شود که تولیدشان به خاک آمریکا برمی‌گردد. ما به نیمه‌رساناها نیاز داریم، به تراشه نیاز داریم، به پنل‌های تخت هم نیاز داریم؛ باید این محصولات در آمریکا ساخته شوند.

وقتی از وزیر بازرگانی آمریکا پرسیده شد که آیا اعمال تعرفه به افزایش قیمت برای مصرف‌کننده‌ی آمریکایی منجر خواهد شد یا نه؟، پاسخ داد: «فکر نمی‌کنم. ایده این است که بتوانیم در آمریکا تولید کنیم.»

از ترامپ پیش‌تر درباره تعرفه‌های محصولات نیمه‌رسانا سؤال شد و او گفت دوشنبه درباره این موضوع صحبت خواهد کرد.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره