نماد آخرین خبر

هوش مصنوعی به اپل واچ می‌آید، اما به شکلی محدود!

منبع
سخت افزار
بروزرسانی
هوش مصنوعی به اپل واچ می‌آید، اما به شکلی محدود!

سخت افزار/ در آخرین خبرنامه Power On، مارک گورمن، یکی از تحلیلگران داخلی اپل، اعلام کرده است که اپل واچ به اپل اینتلیجنس مجهز نخواهد شد، اما همچنان از ویژگی‌های مفیدی که با استفاده از هوش مصنوعی ارائه می‌شوند، بهره‌مند می‌شود. گورمن می‌گوید که هرچند اپل واچ تغییر اساسی نخواهد کرد، برخی عناصر جدید در رابط کاربری به آن اضافه می‌شود که به کاربران «چشمه کوچکی از تغییرات بزرگ در حال وقوع در اپل» را نشان خواهد داد.

این تغییرات قرار است در کنفرانس توسعه‌دهندگان اپل (WWDC) با جزئیات بیشتری اعلام شوند. گورمن می‌گوید که دو موضوع اصلی این رویداد در ماه ژوئن هوش مصنوعی اپل و چیزی به نام سولاریوم (Solarium) خواهند بود؛ نام داخلی یک زبان طراحی جدید که اپل قصد دارد برای iOS، iPadOS، و macOS به کار بگیرد.

اپل اینتلیجنس به شکلی محدود
او توضیح می‌دهد که در حال حاضر، اپل واچ از اپل اینتلیجنس برخوردار نیست و این وضعیت با نرم‌افزار watchOS 12 هم تغییر نخواهد کرد. اما شرکت قصد دارد مجموعه‌ای از ویژگی‌های جدید را با عنوان «powered by Apple Intelligence» معرفی کند (هرچند این دستگاه مستقیماً مدل‌های هوش مصنوعی را اجرا نمی‌کند).


هرچند هیچ‌یک از این ویژگی‌ها هنوز به‌طور رسمی تأیید نشده‌اند، شایعات قبلی نشان می‌دهند که خلاصه‌سازی اعلان‌ها و ویژگی‌های مشابه ممکن است به دستگاه‌های پوشیدنی اضافه شوند. همچنین ممکن است تعمیرات اساسی سیری که مدت ها موردانتظار بود، از طریق بهروزرسانی over air به گوشی‌ها بیاید.

گورمن همچنین اشاره کرده است که اپل در نظر دارد در «یک یا دو سال آینده» تغییرات سخت‌افزاری در اپل واچ ایجاد کند، اما زمان دقیق‌تری ارائه نکرده است. او پیشنهاد می‌کند که ممکن است دوربین‌هایی با قابلیت هوش مصنوعی به اپل واچ (و احتمالاً حتی ایرپاد اپل) اضافه شوند؛ همان‌طور که عینک‌های متا موفقیت‌آمیز بودند.

ما هنوز چارچوب زمانی دقیقی برای این تغییرات نداریم، اما اپل تحقیقات خود را برای همگامی با رقبا به‌شدت تسریع کرده است. با این اوصاف، غول آیفون احتمالاً در ژوئن در WWDC جزئیات بیشتری ارائه خواهد کرد و این به‌روزرسانی‌ها در ماه‌های بعد منتشر خواهند شد.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره