نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
موبایل و بازی

مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد

منبع
زوميت
بروزرسانی
مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد

زومیت/ مالک نوکیا می‌خواهد دو ساعت هوشمند جدید عرضه کند که یکی از آن‌ها احتمالاً به دوربین مجهز خواهد بود.

در بازار شلوغ ساعت‌های هوشمند، به‌نظر می‌رسد HMD به‌عنوان برند مالک نوکیا قصد دارد با معرفی دو مدل جدید با سیستم‌عامل Wear OS، گزینه‌ای متفاوت ارائه کند.
بر اساس اطلاعات فاش‌شده در ایکس، دو ساعت جدید اچ‌ام‌دی که با نام‌های Rubber 1 و Rubber 1S شناخته می‌شوند، احتمالاً با ویژگی‌هایی قابل‌توجه وارد بازار خواهند شد. در این میان، Rubber 1 به‌دلیل برخورداری از دوربین دو مگاپیکسلی بیشتر جلب توجه می‌کند.
جزئیات نحوه‌ی استفاده از دوربین هنوز منتشر نشده، اما شاید مشابه ساعت گلکسی Gear سامسونگ در دهه‌ی گذشته باشد؛ دستگاهی که دوربینی رو به بیرون برای ثبت تصاویر محیط داشت. احتمال دارد HMD از دوربینی در قاب جلو یا اطراف نمایشگر برای تماس تصویری استفاده کند.
هر دو مدل احتمالاً از ویژگی‌هایی مشترک برخوردارند؛ از جمله شارژ USB-C و بی‌سیم، مقاومت در برابر آب تا عمق ۵۰ متر (5ATM)، اتصال Wi-Fi و قابلیت‌های سنجش ضربان قلب و سطح اکسیژن خون (SpO2).


در مقابل، Rubber 1S که نسخه‌ای ساده‌تر است، احتمالاً NFC ندارد و با بلوتوث ۵٫۰، باتری ۲۹۰ میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر اولد ۱٫۰۷ اینچی عرضه خواهد شد.
حضور دوربین در ساعت هوشمند می‌تواند محصول جدید اچ‌ام‌دی را در میان ساعت‌های Wear OS به گزینه‌ای منحصربه‌فرد تبدیل کند. باید دید HMD چگونه از این قابلیت استفاده خواهد کرد.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

00:00/00:00

مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد

مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد
00:00
00:00
مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد
1 / 1
مالک نوکیا ساعت هوشمند دوربین‌دار می‌سازد
00:00
00:00
0 MB
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره