نماد آخرین خبر

ناتینگ هدفون ۱ رونمایی شد؛ رجزخوانی برای ایرپاد مکس با محصولی هیجان‌انگیز

منبع
زوميت
بروزرسانی
ناتینگ هدفون ۱ رونمایی شد؛ رجزخوانی برای ایرپاد مکس با محصولی هیجان‌انگیز

زومیت/ اولین هدفون دور گوشی ناتینگ با طراحی آشنا و قابلیت‌های جذاب از راه رسید.

ناتینگ امروز سرانجام پس از مدت‌ها گمانه‌زنی اولین هدفون دور گوشی خود، یعنی Nothing Headphone 1 را رونمایی کرد.


براساس اعلام ناتینگ، Nothing Headphone 1 مانند اکثر محصولات این شرکت زبان‌طراحی شفاف دارد و از اکثر هدفون‌های ANC بازار ارزان‌تر است. در ساخت هدفون مورد بحث از آلومینیوم و پلاستیک با دوام استفاده شده است و به‌لطف درایور‌های داینامیک ۴۰ میلی‌متری، کیفیت صدا در حد مطلوبی قرار دارد.

 
باتری ۱۰۴۰ میلی‌آمپرساعتی ناتینگ هدفون ۱ بدون فعال بودن حدف نویز فعال تا ۸۰ ساعت شارژدهی دارد و فقط با ۵ دقیقه شارژ‌شدن می‌تواند بیش از ۲ ساعت موسیقی پخش کند. جدیدترین هدفون ناتینگ از طریق درگاه USB-C شارژ می‌شود و جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا هم دارد.


ناتینگ هدفون ۱ می‌تواند به‌صورت هم‌زمان با دو دستگاه بلوتوثی جفت شود و یک دکمه برای کنترل پخش محتوا و سفارشی‌سازی گزینه‌های دلخواه دارد. از این دکمه می‌توان برای ضبط یادداشت‌های صوتی، اجرای حالت‌های مختلف ANC، فعال کردن صدای فضایی و موارد دیگر استفاده کرد.

ناتینگ هدفون ۱ وزن ۳۲۹ گرمی دارد تا مقداری از رقبا سنگین‌تر باشد و شاید در طولانی مدت سر و گوش‌ها را اذیت کند.

سایر مشخصات ناتینگ هدفون ۱ شامل بلوتوث ۵٫۳، گواهی IP52، حالت ترنسپرنسی، ۳۵ شارژدهی با روشن‌بودن ANC می‌شوند.

قیمت هدفون جدید ناتینگ ۲۹۹ دلار اعلام شده است و از دو هفته‌ی دیگر در رنگ‌های سفید و مشکی فروخته خواهد شد. شاید این دستگاه بتواند به رقیبی شایسته برای ایرپاد مکس تبدیل شود.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره