افزوده شدن صادرات کالاها و خدمات دانش بنیان به فهرست صادراتی ایران
بروزرسانی
به گزارش خبرنگار فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر حسين سالارآملي درمراسم امضاي تفاهمنامه همکاري بين معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و اتاق بازرگاني، صنايع، معادن وکشاورزي ايران، اظهار کرد: انعقاد اين تفاهمنامه نقطه تلاقي همکاري جامعه علم و فناوري با جامعه توليد کنندگان و صادر کنندگان کشور است.
وي افزود: همچنين اين تفاهمنامه سرمنشاء همکاريهاي تشکيلاتي است تا از پتانسيل اتاق ايران براي توسعه جامعه علم و فناوري کشور استفاده شود.
وي با اشاره به اين که تفکر انعقاد اين تفاهمنامه و تشکيل مجمع تشکلهاي دانش بنيان از يک سال پيش مطرح بود، افزود: به موازات شکلگيري تفکر چنين مجمعي در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران نيز اقدامات و همکاريهاي خوبي صورت گرفت.
سالارآملي تصريح کرد: در اين راستا طي يک سال گذشته معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري توانست مسووليت کميسيونهاي تخصصي توليد و صادرات کالاها و خدمات دانش بنيان را ذيل کارگروههاي حمايت از توليد و توسعهي صادرات که زير مجموعهي دولت محسوب ميشوند، بر عهده بگيرد؛ بنابراين خوشبختانه با ادامهي اين روند در فهرست صادراتي کشور بخشي به نام صادرات کالاها و خدمات دانش بنيان در کنار صادرات محصولات کشاورزي، ميعانات گازي و محصولات فني و مهندسي در نظر گرفته شد.
معاون امور بينالملل و انتقال فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري با اشاره به تدوين اساسنامه مجمع تشکلهاي دانش بنيان گفت: انتظار معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از اتاق ايران و مجمع تشکلهاي دانش بنيان اين است که به همکاريهاي بنگاهي اهميت داده و ارتباط بين دانش و صنعت را افزايش دهد. همچنين با حمايت اين تشکل خصوصي شرکتهاي دانش بنيان در آينده تنها به حمايتهاي دولت توجه نکنند تا در نهايت تمامي اين اقدامات به توسعهي صادرات کالاها و خدمات دانش بنيان منتهي شود.
سالارآملي در پايان اظهار اميدواري کرد که نخستين مجمع تشکلهاي دانش بنيان هر چه سريعتر پس از انعقاد اين تفاهمنامه تشکيل شود.