معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي کشور در گفتگو با خبرنگار ما در بيرجند گفت: هم اکنون در مرحله مطالعاتي مرکز تحقيقات سرطان هستيم که تا پايان امسال مرحله اول آن به بهره برداري مي رسد.
سعيد قاضي مغربي با بيان اينکه جهاد دانشگاهي کشور بيش از پنج سال است که روي موضوعات سرطان کار مي کند ، افزود: هم اکنون مرکز تحقيقات سرطان سينه به منظور مشاوره ، درمان و پيشگيري قبل از ابتلا به سرطان در کشور فعال است.
وي افزود: ابتلا به بيماري سرطان با توجه به مواد شيميايي که مصرف مي شود روز به روز در کشور گسترش مي يابد.
معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي کشور همچنين گفت: مطالعات تغيير ژنتيک گاو سيستاني در راستاي افزايش شير و گوشت سالم در کشور آغاز شد.
سعيد قاضي مغربي افزود: در ارزيابي هاي ژنتيکي که روي گاو سيستاني انجام گرفته از بيماري هاي ويژه ساير دام ها مبرا است بنابراين محققان جهاد دانشگاهي در مرکز ذخاير ژنتيک کشور قصد دارند با دست کاري ژنتيکي روي اين گاو بتوانند نسلي از اين گاو را به وجود آورند که توانايي شير دهي آن نسبت به وضع فعلي بيشتر شود.
وي همچنين گفت: قرص ها و کپسول هاي چاقي و لاغري به صورت گياهي به همت محققان جهاد دانشگاهي توليد شد و اين داروها تا پايان امسال در اختيار مردم و شهروندان قرار مي گيرد.
معاون پژوهشي و فناوري جهاد دانشگاهي کشور با بيان اينکه اين دارو نخستين بار در کشور توسط محققان جهاد دانشگاهي توليد شده است ، گفت: اين دارو بين 500 ميليون تا 100 ميليون دلار ارزآوري براي کشور در پي دارد و جزو نادر داروهايي است که کاملا طبيعي است.
سعيد قاضي مغربي افزود: پارسال از گياهان دارويي به سمت توليد داروهاي گياهي شروع کرديم ، گفت: هم اکنون مجوز دو قرص و کپسول لاغري و يک قرص و کپسول چاقي به صورت گياهي تهيه و از وزارت بهداشت تاييديه گرفته شد و تا آخر امسال اين قرص ها در اختيار مردم قرار مي گيرد.
وي گفت: داروهاي گياهي مرکز تحقيقات گياهان دارويي جهاد دانشگاهي هيچ نوع مواد افزودني شيميايي ندارد و انواع گياهان دارويي را به صورت تيبک در اختيار مردم قرار مي دهد.