باشگاه خبرنگاران/ محمد رسول کاظمي اظهار داشت: امروز و بعد از فيلتر شدن پيامرسان تلگرام با رشد بيسابقه مخاطب روبهرو شدهايم و تا به الان که نيمي از روز را سپري کردهايم بيش از 58 هزار مخاطب به پيام رسان آي گپ اضافه شدند.
کاظمي گفت: با وجود افزايش بيسابقه ثبت نام مخاطب در نصف روز، هيچ مشکلي براي پيام رسان آيگپ به وجود نيامده است. البته در روزهاي اخير به دليل اعمال يک سري فيلترينگ، مشکلات زيرساخت اينترنتي در سراسر کشور وجود داشت که مختص پيام رسان ها نبوده و بر فضاي کل اينترنت کشور تاثير گذاشته بود. ما در حال پيگيري و بررسي هستيم تا اين فيلترينگ ها بر روي پيام رسان ما اختلالي ايجاد نکند.
محمدرسول کاظمي در پايان با اشاره به عدم وجود مشکل يا اختلالي در پيام رسان آي گپ اظهار داشت: بر اساس افزايش مخاطب در حال اضافه کردن سرور هستيم تا کاربران با هيچ اختلالي مواجه نشوند.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار