مطلب زير از وبسايت گجت نيوز بازنشر گرديده است و انتشار آن توسط آخرين خبر به معني تاييد بخشي يا تمام مطلب نمي باشد.
گجت نيوز/ گوشي موبايل ال جي جي 7 تينکيو (LG G7 ThinQ) بعد از ماهها گمانهزني سرانجام معرفي شد. اگرچه اين گوشي را ميتوان محصولي متفاوت در مقايسه با نسل قبلي در نظر گفت، ولي موارد عجيبي در مورد پرچمدار ال جي وجود دارد که احتمالا شما را متعجب خواهد کرد.
موبايل جديد ال جي به نمايشگري بدون حاشيه با بريدگي بالاي صفحه، پنل شيشهاي و دوربين دوگانه مجهز شده است و در آن ميتوان ويژگيهاي پرزرقوبرق پرچمداران سال 2018 را پيدا کرد. با اين حال، چيزهايي بعضا عجيب در گوشي موبايل ال جي جي 7 تينکيو وجود دارد که شايد بهتر بود تغيير کنند.
در ادامه، به پنج مورد عجيب در مورد گوشي جديد LG اشاره ميکنيم که احتمالا پيشتر به آنها توجه نکرده بوديد.
1. نام اين گوشي: LG G7 ThinQ
بله، اين موضوع عجيب است، ولي به نظر ميرسد ال جي تلاش کرده است با انتخاب اين اسم، کاربران G7 را به عنوان بخشي از اکوسيستم کلي اين شرکت احساس کنند. به همين جهت از “ThinQ” استفاده شده است. “ThinQ” برنديست که طي سالهاي گذشته بسياري از لوازم خانگي ال جي نام آن را يدک کشيدهاند و حالا گوشي جديد اين شرکت نيز به عنوان بخشي از خانواده “ThinQ”، در کنار يخچالها و ماشينهاي لباسشويي قرار ميگيرد.
با اين تفاسير، آيا ميتوان بخش آخر را حذف کرده و تنها از نام LG G7 استفاده کرد؟ بدون شک ال جي با اين موضوع مخالفت خواهد کرد، ولي از نگاه بسياري از افراد، ما در واقع با گوشي ال جي جي 7 رو به رو هستيم.
2. عدم استفاده از نمايشگر اولد
گوشي موبايل ال جي جي 7 تينکيو به صفحه نمايشي باکيفيت و با حداکثر روشنايي هزار نيت مجهز شده است که به مشاهده محتوا زير نور مستقيم خورشيد کمک بسزايي خواهد کرد.
شايد همين موضوع را بتوان بزرگترين دليل ال جي براي استفاده از پنل LCD به جاي OLED در نظر گرفت. ولي از آنجايي که بسياري از پرچمداران امروز با نمايشگرهاي اولد به خاطر کنتراست بالا، رنگهاي زنده و مشکيهاي عميق به دست کاربران ميرسند، اين تصميم ال جي کمي عجيب بوده است.
آيا اين موضوع ارتباطي با برخي از مشکلات پيرامون نمايشگرهاي اولد ال جي دارد؟ ما از اين موضوع اطلاع نداريم، ولي ميدانيم که گزارشهاي متعددي در رابطه با نمايشگر V30 منتشر شده است که نشان ميدهد اين گوشي رنگها را به شکلي نامساعد نمايش ميدهد. پيشتر نمونه چنين گزارشهايي در مورد گوشي گوگل پيکسل 2 ايکس ال که از صفحه نمايش LG OLED بهره ميبرد هم منتشر شده بود.
3. نبود يک سيستم تثبيتکننده مناسب براي ويديوهاي 4K
پرچمدار جديد ال جي به سيستم دوربين دوگانهاي مجهز شده است که در کمتر موبايلي ميتوان آن را پيدا کرد. اين گوشي مشابه دوربينهاي GoPro يا ديگر دوربينهاي اکشن، يک دوربين «معمولي» و يک دوربين ثانوي با زاويه ديد بسيار عريض دارد. اين ويژگي در هيچ موبايل پرچمدار ديگري وجود ندارد و در بسياري از موارد، خصوصا زماني که قصد ثبت تصوير يا ضبط يک ويديو از منظرهها را داريد، بسيار کاربردي خواهد بود.
چيزي که در اين بخش ما را نااميد ميکند، عدم وجود يک سيستم تثبيتکننده مناسب هنگام ضبط ويديوهاي 4K است. براي پرچمداري در اين سطح، نبود چنين قابليتي قابل قبول نيستچرا که حتي به پرچمداران ارزانتري مثل سري وان پلاس، تثبيتکننده الکترونيکي تصاوير اضافه شده است که عملکرد بسيار خوبي در ضبط ويديوهاي 4K دارد. ما اميدواريم ال جي با ارائه يک آپديت اين مشکل را حل کند.
4. تنها يک باتري 3 هزار ميليآمپر ساعت؟
بله، همه چيز باتري نيست، اما براي موبايلي اندرويدي که به يک نمايشگر 6.1 اينچي با وضوح +QHD مجهز شده است، يک باتري 3 هزار ميليآمپر ساعتي نميتواند طول عمر عالي را تضمين کند.
اين در حاليست که ساير سازندگان از باتريهاي بزرگتر براي پرچمداران خود استفاده کردهاند. به عنوان مثال، گلکسي اس 9 پلاس به نمايشگري 6.2 اينچي و يک باتري 3500 ميليآمپر ساعتي مجهز شده است و يا نيروي مورد نياز هواوي پي 20 پرو توسط يک باتري 4 هزار ميليآمپري تامين ميشود. در مقايسه با اين پرچمداران، باتري 3 هزار ميليآمپر ساعتي ال جي جي 7 تينکيو کمي ضعيف به نظر ميرسد.
البته ظرفيت باتري تنها فاکتور موجود براي تضمين طول عمر بالاي باتري نيست و از مصرف باتري (G7 نمايشگر کارآمدتري دارد) تا پردازنده و بهينهسازي رابط کاربري، همگي از فاکتورهايي هستند که حتي در صورت وجود يک باتري کوچک ميتوانند تاثير قابل توجهي روي طول عمر باتري داشته باشند. به هر صورت، هنوز باتري اين گوشي آزمايش نشده و ما نسبت به عملکرد آن مطمئن نيستيم.
5. محيطي که به شکلي عجيب مشابه گوشي هاي سامسونگ است
ال جي از يک رابط کاربري جديد براي پرچمدارش استفاده کرده است. اما آيا اين سيستم جديد، به شکلي عجيب شباهت بسيار زيادي به رابط “Samsung Experience” ندارد؟
نخست، مهندسان شکل آيکونها را تغيير داده و از فرمي استفاده کردهاند که تنها در گوشي هاي اخير سامسونگ ديده ميشود. ال جي ويجت گوگل را به بخش پاييني صفحه منتقل کرده است و در بخش بالايي هم ميتوان ويجت آب و هواي مشابه را پيدا کرد. در نتيجه، آرايش آيکونها در صفحه هوم تا حد زيادي شبيه هوم اسکرين گوشي هاي سامسونگ است. به اين موارد بايد شبکه اپليکيشن هاي پنجستونه در بخش پاييني با آيکونهاي مشابه و استايل نوتيفيکيشنها را هم اضافه کرد. حتي اپليکيشن دوربين گوشي موبايل ال جي جي 7 تينکيو با دکمهاي سفيد براي ثبت تصاوير و دکمهاي قرمز براي فيلمبرداري، به گونهاي توسعه پيدا کرده است که مشابه اپليکيشن دوربين گوشي هاي سامسونگ باشد. با اين تفاسير بهتر است پرسش خود را به شکلي ديگر مطرح کنيم: آيا ما در حال نگاه کردن به رابط کاربري “Samsung Experience” هستيم؟
اگرچه G7 ThinQ يکي از بهترين اسمارت فون هاي سال 2018 محسوب ميشود، ولي تصور ميکنيد ال جي با تغيير چه بخشهاي ديگري ميتوانست موبايلي بهتر را توليد کند؟
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار