زوميت/ هوش مصنوعي ميتواند به عنوان سلاح جديدي براي مبارزه با سرطان و برخي بيماريهاي مهلک مورد استفاده قرار گيرد و جان هزاران نفر را از مرگ نجات دهد.
هوش مصنوعي قادر است با تشخيص زودهنگام و بهموقع سرطان و برخي بيماريهاي مهلک، از سال ۲۰۲۳ جان هزاران نفر را از مرگ نجات دهد. «ترزا مي» نخست وزير بريتانيا اعلام کرد که اين کشور با کمک هوش مصنوعي و تشخيص زودهنگام برخي بيماريها از جمله سرطان، ميتواند به صورت جدي با اين بيماريها مبارزه کند. تحقيقات حوزه هوش مصنوعي سلاحي جديد براي مبارزه با بيماري سرطان و بيماريهاي مهلک ديگر از جمله بيماري قلبي، ديابت و زوال عقل خواهد بود.
متخصصان معتقدند که از سال ۲۰۲۳ با روي کار آمدن جدي اين فناوري در بخش سلامت و بهداشت، از مرگ ۲۲۰۰۰ نفر در هر سال جلوگيري ميشود. همچنين هوش مصنوعي به عنوان سلاحي براي مبارزه با بيماريهاي قلبي، ديابت و زوال عقل هم کارساز بوده و بايد آمار مرگ و مير اين بيماريها را به اين آمار اضافه کرد.
ترزا مي معتقد است:
«تشخيص ديرهنگام برخي بيماريها يکي از بزرگترين دلايل مرگ و مير در جهان است. تشخيص زودهنگام بيماري نياز به تجزيه و تحليل دادههاي بزرگي از اطلاعات، با سرعت و دقتي بالا دارد که توسط انسان امکان پذير نيست ولي فناوريهاي نوين از جمله هوش مصنوعي ميتواند ما را در اين امر ياري کند. هوش مصنوعي ميتواند حوزه جديدي از تحقيقات پزشکي را به روي متخصصان باز کند.»
نخست وزير بريتانيا در صدد است که متخصصان با کمک الگوريتمهاي کامپيوتري و از طريق بررسي پروندههاي پزشکي بيمار، دادههاي ژنتيکي و عادتهاي مربوط به شيوه زندگي وي، بتوانند در جهت کشف بيماري سرطان گامهاي مثبتي بردارند و اين بيماري را خيلي سريع تشخيص بدهند. برنامههاي ترزا مي در اين حوزه بسيار جدي دنبال ميشود تا از هوش مصنوعي براي بررسي دادهها به صورتي موثر استفاده شود. بيشک چالشهاي بسياري در اين مسير وجود دارد. استفاده از اين فناوري، نيازمند ايجاد زيرساختهاي مناسب در بخش بهداشت و درمان، تفکيک و جداسازي مقوله اعتياد به مواد مخدر و حوزه نوآوريهاي نوين به صورت واقعي و در نهايت حصول اطمينان از حفظ حريم خصوصي افراد در زمان استفاده از اطلاعات شخصي آنها است که بايد به دقت در نظر گرفته شود.
موسسه تحقيقات سرطان بريتانيا معتقد است که با کمک اين روش جديد ميتوان برخي بيماريهاي مهلک از جمله سرطان ريه، روده، پروستات و تخمدان را که متاسفانه عموما در مرحله پيشرفته تشخيص داده ميشوند، زودتر شناسايي کرد. همين مساله مانع هزاران مرگ و مير ساليانه در اثر تشخيص ديرهنگام سرطان خواهد شد.
سر هارپال کوما، مدير اجرايي موسسه تحقيقات سرطان بريتانيا، در مورد برنامههاي دولت در مهار بيماريهاي مهلک افزود:
«براي رسيدن به اين هدف مهم، بايد اطمينان حاصل کنيم که زيرساختهاي مناسبي در بخش بهداشت و سلامت، طراحي و پيادهسازي شدهاند تا بتوانيم به اين هدف مهم دست پيدا کنيم.»
سيمون گيلسپي، مدير اجرايي بنياد قلب بريتانيا نيز اضافه کرد:
«با استفاده از هوش مصنوعي ميتوان تصاوير اسکن شده MRI را بهراحتي تجزيه و تحليل کرد و بدين وسيله علائم اوليه بيماريهاي قلبي قابل شناسايي و تشخيص ميشود. با روشهاي معمول فعلي انجام چنين کاري امکان پذير نيست. چنين رويکردي منجر به تشخيص زودهنگام بيماري و در نتيجه قرار دادن سريع بيمار در پروسه درمان خواهد شد. نتيجه کلي اين است که جان هزاران نفر از مرگ نجات خواهد يافت.»
بيشتر بخوانيد:
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار