زوميت/ کاهش تقاضا براي هاردديسکهاي و افزايش بازار SSDها باعث شده است تا وسترن ديجيتال اقدام به بستن مراکز توليد HDD خود بکند.
وسترن ديجيتال به تازگي اعلام کرده است که در نظر دارد برخي از کارخانههاي توليد هاردديسک خود اعم از خط توليد اين شرکت در کوالالامپور را تا پايان سال ۲۰۱۹ تعطيل کند. اين مقر وسترن ديجيتال که چندين دهه مشغول به توليد HDD بوده است، به زودي به پايان کار خود ميرسد و اين شرکت نامدار حوزهي حافظههاي ذخيرهسازي دليل اين موضوع را کاهش تقاضاي حافظههاي هاردديسک عنوان کرده است.
وسترن ديجيتال يکي از معدود شرکتهايي است که خود تمام بخشها و قطعات مورد نياز هاردديسکها اعم از HGA و HSA را توليد ميکند. در حال حاضر بزرگترين کارخانههاي وسترن ديجيتال به ترتيب در بنگپا-اين تايلند، پتالينگ جايا مالزي و پراچنيبوري تايلند قرار دارند که بدين ترتيب اين شرکت به زودي دومين خط توليد بزرگ خود را تعطيل خواهد کرد.
بازار حافظههاي HDD از ۵۵۰ ميليون واحد در سال ۲۰۱۴ به رقم تقريبي ۴۰۰ ميليون واحد در سال ۲۰۱۷ کاهش پيدا کرده است و اين موضوع زنگ خطري براي شرکتهاي فعال در اين حوزه است. در همين راستا وسترن ديجيتال و سيگيت به عنوان بازيگران اصلي اين عرصه، طي سالهاي گذشته برنامهي گستردهاي براي کاهش فعاليت و ظرفيت توليد هاردديسکهاي خود تدوين کردهاند. سيگيت در اولين قدم کارخانهي خود در شهر سوژو چين را تعطيل کرد و سپس وسترن ديجيتال اقدام به بستن خط توليد خود در اوداوارا ژاپن کرد.
البته با اين که حجم تقاضاي کاربران خانگي براي حافظههاي HDD به طرز قابل توجهي کاهش پيدا کرده است، اما شاهد افزايش تقاضاي ديتاسنترها براي حافظههاي ذخيرهسازي حجيم بودهايم. به همين دليل هيچ کدام از شرکتهاي توليدکنندهي هاردديسک برنامهاي براي کنار گذاشتن توليد اين محصولات ندارند. روابط عمومي وسترن ديجيتال در خصوص اتفاقات اخير حوزهي بازار HDD و تصميم اين شرکت مبني بر تعطيلي برخي از کارخانههاي خود گفت:
در پاسخ به کاهش تقاضا و حجم بازار HDD، وسترن ديجيتال قدمهايي براي کاهش حجم توليد حافظههاي ديسک سخت خود در سرتاسر جهان برداشته است. اين شرکت در همين راستا تصميم به بستن کارخانهي خود در پتالينگ جايا کوالالامپور تا پايان سال ۲۰۱۹ گرفته است و تمام اين مراحل با همکاري نزديک کارکنان، مشتريان، شرکاي تجاري و سهامداران صورت خواهد گرفت.
خط توليدپتالينگ جايا کوالالامپور در سال ۱۹۷۳ براي توليد نيمههاديها آغاز به کار کرد. اما در سال ۱۹۹۴ وسترن ديجيتال از ظرفيت بالاي اين کارخانه براي توليد هاردديسک بهره برد. هنوز اين شرکت مطرح آمريکايي دنياي حافظهها از سرنوشت ساير کارخانههاي خود در مالزي صحبتي نکرده است؛ خط توليدها واقع در نزديکي جوهور و کوچينگ که هر دو به توليد قطعات مورد نياز در هاردديسکهاي ميپردازند و همچنين مقر نحقيق و توسعهي اين شرکت در نزديکي کوالالامپور که در سال ۲۰۱۰ با سرمايهگذاري ۱.۲ ميليارد دلاري افتتاح شد.
به گفتهي مديران وسترن ديجيتال، در کنار تصميم براي تطيلي کارخانهي اين شرکت در مالزي، طي ماههاي آينده مراکز جديدي براي توليد حافظههاي SSD در اين کشور راهاندازي خواهد شد تا همچنان جايگاه خود را به عنوان يکي از بزرگترين توليدکنندههاي حافظههاي ذخيرهسازي در جهان حفظ کند. روابط عمومي وسترن ديجيتال در اين خصوص افزود:
تغيير نگرش بازار به سمت استفاده از حافظههاي SSD و NAND منجر ب کاهش بازار HDDها شده است و وسترن ديجيتال نيز در همين راستا در نظر دارد مقر جديدي براي توليد حافظههاي SSD در پنانگ تاسيس کند.
لازم به ذکر است که توليد حافظههاي SSD در حال حاضر ارزانتر و راحتتر از انواع HDDها است و نيازي به تجهيزات پيشرفته براي مونتاژ کردن آنها نيست. پس از تاسيس کارخانهي جديدي در مالزي، تعداد کارخانههاي توليد SSD وسترن ديجيتال به سه عدد خواهد رسيد.
براي ديدن مطالب جذاب و داغ اين لينک را لمس کنيد ↓↓↓ :
«هدايت به کانال آي تي»
بازار