ايسنا/ امروز در افتتاحيه نمايشگاه تراکنش تاکيد شد که با ورود بازيگران جديد به اين حوزه، بازيگران سنتي بايد آنها را بپذيرند و در اين زمينه بايد تمرکز بر بخش خصوصي باشد و در نهايت
از بانکداري الکترونيک به بانکداري ديجيتال برسيم.
نمايشگاه تراکنش (ITE ۲۰۱۸) صبح امروز با حضور برخي مقامات کشوري در مجتمع نمايشگاهي بوستان گفتوگو برگزار شد که در آيين افتتاحيه اين نمايشگاه محمدمراد بيات، مديرعامل مرکز فاوا با بيان اينکه راهبرد اين است که ITE ايران به مرکز ثقل منطقه تبديل شود، اظهار کرد: ما بايد تمرکزمان بر بخش خصوصي باشد و ميدان عمل را در اختيار اين بخش قرار دهيم.
وي افزود: بايد از بانکداري الکترونيک به بانکداري ديجيتال برسيم؛ بانکدارياي که بر مبناي پلتفرم فناوريهاي ديجيتال ايجاد شود.
در ادامه اين مراسم امير ناظمي، معاون وزير ارتباطات و رييس سازمان فناوري اطلاعات پذيرش تغيير را نخستين گام عقلانيت دانست و گفت: در حوزه تراکنش، بازيگران جديدي ورود پيدا کردهاند که اگر بازيگران سنتي بخواهند حوزه تراکنش به کار خود ادامه دهد، بايد ورود بازيگران جديد را بپذيرند.
وي با بيان اينکه ما شاهد چنين تغييراتي در اين حوزه هستيم، ادامه داد: شايد آن چيزي که در مورد تغيير قوانين و نوع قضاوتها بر عهده ماست به طور کامل اجرا نشده و در مقابل ساير بازيگران اين حوزه مثل بانکداران سنتي نيز بايد اين پذيرش را داشته باشند.
رئيس سازمان فناوري اطلاعات اضافه کرد: در حوزه تامين مالي، سرمايهگذاران جسور يا همان جنگسپاران مالي بازيگران جديد هستند و اگر امروز مفاهيمي چون بانکداري بدون شعبه مطرح ميشود، حاصل همين تغييرات است.
همچنين ابوالحسن فيروزآبادي، رئيس مرکز ملي فضاي مجازي با بيان اينکه اين نمايشگاهها بايد توسعه پيدا کند، گفت: بين فضاي مجازي و واقعي يک درهمتنيدگي برقرار است و نميتوانيم در اين دو حوزه مستقل از يکديگر تصميم بگيريم.
وي افزود: در حال حاضر تئوري حرکت به سمت جهاني شدن در دنيا وجود دارد و اين در حالي است که آمريکا در اين ميان تلاش ميکند تا از طريق ICT انحصار عظيمي را براي خود ايجاد کند.
به گفته فيروزآبادي، جهاني شدن يک روند مطلوب انسانهاست و انسانها ميخواهند که از اين طريق براي داشتن زندگي بهتر با يکديگر در ارتباط باشند اما چيزي که آمريکا ميخواهد اين است که اين توسعه ارتباطات، اقتصاد و غيره تحت يک ميدان قوي متمرکز از سوي آمريکا قرار گيرد.
وي اظهار کرد: آن چيزي که به عنوان اجتماعي شدن اقتصاد مطرح ميشود اين است که موضوعات اجتماعي و فرهنگي اين روزها به مباحث اقتصادي بدل شدند و ما کالاهاي اجتماعي و فرهنگي داريم.
بازار