باشگاه خبرنگاران/ دو روز پيش محمدرسول کاظمي بنيانگذار و مدير سابق پيامرسان ايراني آيگپ با انتشار رشته توييتي در صفحه شخصي خود، ضمن ارائه گزارشي از عملکرد اين پيامرسان در طول فعاليت خود، اعلام کرد آيگپ از شرکت روي خط مديا به شرکت توسعه فناوريهاي هوشمند کيان ايرانيان واگذار شده است. در همين راستا دليل اين واگذاري را از وي جويا شديم.
کاظمي گفت: در سال گذشته موضوع پيامرسانهاي داخلي به يک بحث ملي تبديل شد و همچنين صداوسيما نيز به حمايت از آنها پرداخت اما توان بخش خصوصي کمتر از آن است که بتواند به صورت موفق در اين زمينه ظاهر شود و حمايت يکجانبه دولت کارساز نيست. به همين دليل ما مجبور شديم براي شرکت سرمايهگذار جذب کنيم تا بتوانيم ادامه فعاليت دهيم؛ با توجه به حجم آورده سهام، سهامداران جديد اختيار پيامرسان را در دست گرفتند و سپس تصميم گرفتند مديريت پيامرسان را تغيير دهند.
وي ادامه داد: در واقع از اقدامات سهامداران عمده تغيير مديريت بود که اين موضوع موجب واگذاري پيام رسان "آي گپ" از شرکت روي خط مديا به شرکت توسعه فناوريهاي هوشمند کيان ايرانيان شد.
بنيانگذار پيامرسان آيگپ اضافه کرد: حقيقت اين است که با حمايتهاي دولتي، اين زيستبوم اصلاح نميشود و به در مسير درست خود قرار نميگيرد؛ اين موضوع دقيقاً مثل صنعت خودرو است که فقط جنبوجوش دارد اما آنطور که بايد موفق نيست.
بازار