مشکلات جدید شرکتهای بزرگ فناوری بعد از توافق با دولت اوباما
فارس
بروزرسانی
فارس/ توافق دولت اوباما با شرکتهاي بزرگ فناوري براي افشاي جزئيات بيشتري از درخواستهاي جاسوسي، در واقع آنچه اين شرکتها ميخواستند افشا کنند را محدود ميکند.
دولت اوباما با يک گروه از شرکت هاي فن آوري درباره افشاي درخواستهاي جاسوسي به توافق رسيد. اما اين توافق به شدت آنچه که شرکتها ميخواستند افشا کنند را محدود ميکند و در واقع تلاش آنها براي احياي اعتبار از دست رفته شان و جلوگيري از درخواستهاي بيشتر را با مشکل مواجه ميکند.
بر اين اساس شرکتهايي از جمله فيس بوک، اپل ، گوگل، مايکروسافت و ياهو مجاز به انتشار اطلاعات در مورد تعداد سفارشات سرويسهاي جاسوسي خارجي درباره کسب اطلاعات کاربران خواهند بود.
از اين پس اين شرکتها قادر به فاش کردن اطلاعات بيشتر در مورد امنيتنامههاي ملي هستند که بر اساس قانون پاتريوت تاريخ محرمانه بودن آنها ديگر گذشته است.
بر اساس آنچه پيمانکار سابق آژانس امنيت ملي آمريکا در برنامه پريسم فاش کرده، سازمان امنيت ملي ايالات متحده به جمع آوري داده هاي الکترونيکي کاربران از منابعي از جمله جي ميل، فيسبوک، اوت لوک و غيره پرداخته بود.
در توافق جديد، شرکتهاي بزرگ فناوري ميتوانند کلياتي از تعداد درخواستها را افشا کنند مثلا بگويند که تعداد درخواستها از آنها بيش از 250 مورد و يا کمتر از 1000 مورد بوده است و نميتوانند اطلاعات دقيقي بدهند.