سامسونگ در حال تولید صفحات نمایش AMOLED برای تبلت است
زوميت
بروزرسانی
زوميت/ ارائهي تبلتهاي جديد با صفحهنمايش AMOLED يکي از هيجانانگيزترين اقداماتي است که سامسونگ امسال در پي انجام آن است؛ حال به نظر ميرسد يک قدم به مشاهدهي تبلتهاي AMOLED از سوي سامسونگ نزديکتر شده باشيم.
بر اساس گزارش ETNews، سامسونگ توليد انبوه نمايشگرهاي AMOLED را براي تبلتهاي خود در ماه آينده آغاز خواهد نمود که اولين صفحهنمايش اين سري، در اندازهي 8 اينچي توليد خواهد شد. انتظار ميرود اين توليدکنندهي کرهاي، نسبت به عرضهي تبلتهاي AMOLED خود در اندازهي 8 و 10 اينچي اقدام نمايد. همچنين گزارشهايي نيز در خصوص ارائهي سه تبلت ديگر که براي تست به هند فرستاده شده بودند، پيشتر به دست آمده بود. اين دستگاهها ممکن است آغاز ارائهي محصولات 8 و 10 اينچي با کيفيت فوقالعادهي AMOLED به بازار از سوي سامسونگ باشند.
بر اساس اين گزارش، سامسونگ تا پايان فوريه قادر به توليد واحدهاي کافي صفحهنمايش خواهد بود؛ بنابراين اين احتمال وجود دارد که در کنگره جهاني موبايل بارسلونا، شاهد رونمايي از اين خط جديد محصولات غول کرهاي و ارائهي آنها به بازار تا ماه مارس و يا اوايل آوريل باشيم. پس اگر شما بنا داريد که يکي از تبلتهاي جديد سري PRO سامسونگ را خريداري نماييد، شايد بهتر باشد چند ماه ديگر براي بدست آوردن محصولي بهتر منتظر بمانيد.