شهر سخت افزار/ کمپاني «اينتل» در جريان کامپيوتکس 2019 اعلام کرد که ثبت اختراع محصولي جديد موسوم به Honeycomb Glacier را به پايان رسانده است؛ در ابتدا تصور ميشد که تنها با يک لپ تاپ روبرو هستيم که داراي دو مانيتور مجزا است؛ اما داستان پيچيدهتر از اين حرفها است.
اينتل به دنبال يک محصول، حتي به مراتب خاصتر از «لپ تاپهاي استوديو» از انويديا است؛ اين شرکت پتنت يک لپ تاپ بسيار پيشرفته و نوآورانه را به ثبت رسانده است که نه تنها از دو نمايشگر مجزا بهره ميبرد، بلکه ميتواند در حوزه ارگونوميک نيز تکنيکهاي جديدي را معرفي کند.
در نگاه اول در صورتي که لپ تاپ به حالت بسته باشد، تنها يک نوت بوک با دو نمايشگر ساده را خواهيم ديد؛ اما با بالا آمدن بخش بالايي نوت بوک، يک کامپيوتر بسيار جذاب قابل حمل را روبروي خود خواهيد ديد که با دو مانيتور و صفحه کليد، اوج تمرکز و کنترل را در اختيار کاربر قرار خواهد داد. قطعاً پردازش Glacier بر عهده پردازندههاي نسل دهم اين شرکت است که با گرافيک قدرتمند خود، به خوبي از پس اجراي دو مانيتور متفاوت از نوع لمسي برآمده و حتي شايد در بسياري از مدلها نيازمند استفاده از گرافيکهاي مجزا نباشيم.
شايد اين براي اولين بار باشد که يک لپ تاپ با دو لولا معرفي ميشود. Intel طرح اوليه را به شرکاي تجاري خود خواهد داد؛ اما تأمين پردازنده و حق استفاده از پتنت، بخشهايي است که سود اين شرکت را تأمين خواهند کرد. حال مشخص شده است که بخشهايي از اين پتنت، توسط «اپل» هم به ثبت رسيده است که اين داستان اين روزها حواشي بسياري را در پي داشته است.
قصد اينتل از توليد اين محصول، نوآوري براي هدف قرار دادن بخش جديدي از بازار بود؛ هرچند که حالا اين پرونده درگير حواشي شده است، اما اين شرکت محصول جديدي را معرفي کرده است که به مانند اين لپ تاپ، نوآوري برجستهاي را به همراه دارد. اين محصول ميتواند به صورت يک کوله پشتي هم مورد استفاده قرار گيرد؛ CPU، GPU و حافظه رم در اين محصول تعبيه شدهاند. استفاده در کنفرانسها، اتصال به سيستمهاي واقعيت مجازي، اتصال به انواع لپ تاپ و کامپيوتر، از جمله ديگر کاربردهاي اين محصول است. در حال حاضر مشخصات خاصي از اين محصول جديد منتشر نشده است.
بازار