ديجياتو/ خريد و ساخت حساب کاربري جعلي آسان است اما شناسايي و برخورد با آنها به چالشي براي پلتفرم ها تبديل شده است.
در کانال آيتي و
™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم
شبکه هاي اجتماعي کوچک و بزرگ از اينستاگرام و فيسبوک گرفته تا توييتر پر از اکانت هاي جعلي و بات هايياند که سلامت اين پلتفرم ها را تحت تاثير قرار مي دهند. هرچند بارها و بارها وعده مقابله با اقداماتي از اين دست از سوي پلتفرمها داده شده اما گزارشي جديد نشان مي دهد که اراده چنداني براي حذف اين حساب ها ندارند.
محققان «مرکز عالي ارتباطات استراتژيک ناتو» اوايل امسال مطالعه اي چهار ماهه را براي بررسي سطح پيچيدگي ايجاد شبکه اي از اکانت هاي فيک و استفاده از آنها در شبکه هاي اجتماعي ترتيب دادند. اين تيم ۳۳۲ دلار را صرف خريد تعاملات غيرواقعي در فيسبوک، اينستاگرام و يوتيوب کردند که در مجموع ۳۵۲۰ نظر، ۲۵۷۵۰ لايک، ۲۰۰۰۰ بازديد و ۵۱۰۰ فالوور را نصيبشان کرد. محققان از اين تعاملات براي فعال سازي ۱۹ هزار حساب کاربري جعلي استفاده کرده اند که به منظور تحقيق و پيشبرد اهداف مد نظرشان در شبکه هاي اجتماعي ايجاد کرده بودند.
حدود يک ماه بعد از خريدن تعاملات تقلبي مذکور هنوز ۸۰ درصد از حساب هاي ناامن به قوت خودشان باقي بودند. محققان براي بررسي عملکرد پلتفرم ها تعدادي از اکانت ها را به عنوان جعلي به اينستاگرام، فيسبوک، توييتر و يوتيوب گزارش کردند. نتيجه کار نااميدکننده بود و ۳ هفته بعد از گزارش هنوز هم ۹۵ درصد از حساب هاي کاربري حذف نشده بودند.
يکي از دلايل ناکارآمدي پلتفرم ها تعداد سرسام اور کاربراني است که در آنها فعاليت مي کنند. براي مثال فيسبوک ۲.۴۵ ميليارد و اينستاگرام بيش از يک ميليارد کاربر فعال ماهيانه دارند که کنترل و مديريت آنها فوق العاده دشوار به نظر مي رسد.تا کنون نهادهاي حقوق بشري بارها در رابطه با خطرات اکانت هاي فيک براي جهت دهي نادرست به افکار مردم هشدار داده اند.
بازار