گجت نيوز/ برند نروژي ReMarkable چند سال قبل از يک تبلت کاغذ الکترونيکي رونمايي کرده بود. حالا ريمارکبل 2 در قامت جانشين آن با طراحي بهتر و پردازنده قويتر از راه رسيده است.
برخلاف آيپد و مدلهاي اندرويدي، نسخه اورجينال اين تبلت يک صفحه نمايش e-paper داشت و تنها رقيبش، سوني DPT-RP1 بود. البته کيندلهاي آمازون هم چنين نمايشگري دارند؛ ولي آنها فقط به عنوان کتابخوان الکترونيکي قابل استفاده هستند. اين در حاليست که ريمارکبل با قلم ديجيتال خود، به کاربران امکان نوشتن هم ميداد. تبلت ريمارکبل 2 اما از قبل هم بهتر شده است.
صفحه نمايش 10.3 اينچي دستگاه که در همکاري نزديکتر با شرکت E Ink توليد شده، داراي همان رزولوشن 1872 در 1404 پيکسل (226 DPI) است؛ اما سطحي کاغذ-مانند و لايهاي ضد تابش دارد. همچنين ظرفيت باتري دستگاه، همان 3000 ميليآمپر ساعت باقي مانده؛ اما به ادعاي کمپاني سازنده، بازدهي بهتر پردازنده ARM در تبلت جديد، دوام شارژ آن را سه برابر ميکند.
بهتر از همه اينکه قيمت تبلت ريمارکبل 2 تقريبا نصف مدل اورجينال است که با مبلغ 700 دلار فروخته ميشد. مشتريان ميتوانند محصول جديد را با پرداخت 399 دلار تهيه کنند؛ ضمن اينکه در صورت پيشخريد، يک استايلوس به ارزش 49 دلار و يک کاور هم به عنوان هديه دريافت خواهند کرد.
ناگفته نماند که استارتاپ نروژي با راهاندازي يک کمپين سرمايهگذاري جمعي، موفق به فروش 100 هزار دستگاه از تبلت ReMarkable شده بود. جانشين آن اما به پشتوانه سرمايه 15 ميليون دلاري کمپاني Spark Capital توليد و معرفي شده است.
بازار