مهر/ وزير ارتباطات با بيان اينکه شبکه ملي اطلاعات خبرساز مي شود، گفت: در چند روز آينده اخباري در مورد تکميل زيرساخت هاي لايه هاي اطلاعاتي شبکه ملي اطلاعات را اعلام مي کنيم.
به گزارش نقل از وزارت ارتباطات، محمدجواد آذري جهرمي همزمان با روز جهاني ارتباطات در يک برنامه راديويي با اشاره به اينکه در چند روز آينده اخباري در مورد تکميل زيرساخت هاي لايه هاي اطلاعاتي شبکه ملي اطلاعات اعلام مي شود، افزود: اين هفته خبرهاي بسيار خوبي براي مردم داريم. اقداماتي که از دي ماه ۹۸ پس از صدور فرمان ۵ ماده اي مقام معظم رهبري براي تکميل زيرساخت هاي لايه هاي اطلاعاتي شبکه ملي اطلاعات پيگيري شده بود به نتايج خيلي خوبي رسيده که در اين هفته گزارش آن را به مردم مي دهيم.
وي با اشاره به توسعه ارتباطات در کشور گفت: در حال حاضر در کشور با سرمايه گذاري هاي قابل توجه روبرو هستيم و از طرفي بخش زيادي هم دولت سرمايه گذاري کرده است، خدمات ارتباطي نسل ۳ و ۴ در همه شهرهاي کشور برقرار است و نزديک به ۸۳ درصد روستاهاي بالاي ۲۰ خانوار کشور دسترسي به اينترنت دارند. بيش از ۷۰ ميليون کاربر شبکه اينترنت در کشور داريم و اين آمار در بين کشورهاي منطقه بي نظير است.
وزير ارتباطات با اشاره به اينکه فعاليت بخشICT در همه حوزه ها اعم از آموزش، سلامت و بانکداري فعال است، افزود: تقريبا هيچ کدام از اين حوزه ها بدون استفاده از فضاي ارتباطي و امکانات زيرساختي توفيقاتي که در حال حاضر دارند را نخواهند داشت به نوعي موفقيت هايشان وابسته به ميزان استفاده از ظرفيت هاي حوزه ICT است و ارتباطات و فناوري اطلاعات هم تلاش کرده بهترين خدمات را براي اين مجموعه ها فراهم کند.
جهرمي با پيش بيني رشد اقتصادي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات به رقم ۴ درصد از سهم اقتصاد کشور، گفت: سهم رشد اقتصادي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در ابتداي دولت يازدهم حدود ۱.۷ درصد و در ابتداي دولت دوازدهم حدود ۲.۵ درصد بوده و امروز اين عدد به ۴ درصد رسيده که عدد قابل توجهي است و نشان از رشد اقتصادي دارد.
وي با اشاره به رشد اقتصادي بخش ارتباطي کشور در سال ۹۷ که گزارش آن نهايي شده افزود: علي رغم اينکه بخش ارتباطي کشور به دليل تحريم هاي ظالمانه رشد منهاي ۴.۸ درصد را به لحاظ اقتصادي در سال ۱۳۹۷ تجربه کرده، رشد اقتصادي بخش ICT يعني ارتباطات مثبت ۱.۷ درصد و رشد اقتصادي بخش فناوري اطلاعات ما ۶.۴ درصد است.
آذري جهرمي به محسوس بودن دسترسي به امکانات و فناوري در ايام قرنطينه و شيوع کرونا اشاره کرد و گفت: با شيوع کرونا در کشورهاي مختلف، ما هم با اين پديده مواجه بوديم و مي شد به عينه ديد که اگر فناوري اطلاعات در اين چند سال توسعه پيدا نکرده بود، ما با شيوع کرونا به چه وضعيتي گرفتار مي شديم.
وزير ارتباطات با انتشار توييتي از راه اندازي سه پروژه خبر داد و نوشت:
همزمان با روز جهاني ارتباطات، سه پروژه مهم در اين هفته، براي تکميل زيرساختهاي فناوري اطلاعات کشور، به بهرهبرداري خواهد رسيد. ۲۵٪ افزايش در ظرفيت مراکز داده کشور، خدمات ابري (Iaas) براي استارتآپهايي که همواره از ما تقاضاي سرور دارند و طرح «هرخانهي ايراني، يک ويدئوي اينترنتي»
بازار