مهر/ محققان کره اي عينکي هوشمند ابداع کرده اند که به وسيله آن مي توان سلامت فرد را رصد کرد و همزمان بازي ويدئويي انجام داد.
به گزارش ديلي ميل، محققان در کره جنوبي عينک هاي هوشمند چندمنظوره ابداع کرده اند که به وسيله آنها مي توان سلامت فرد را رصد کرد، همچنين فرد مي تواند فقط با استفاده از چشمانش بازي ويدئويي انجام دهد و همزمان اين گجت قابليت دارد که به يک عينک آفتابي تبديل شود.
اين گجت پوشيدني در دانشگاه سئول ساخته شده و در مقايسه با دستگاه هايي مانند فيت بيت يا ساعت هاي هوشمند مي تواند اطلاعات بهداشتي بيشتر و پيشرفته تري را جمع آوري کند.
دستگاه هايي که سيگنال هاي الکتريکي مغز يا چشمان را رصد مي کنند به تشخيص اختلالات خواب يا صرع کمک مي کنند و همچنين مي توان از آنها براي کنترل رايانه نيز استفاده کرد.
با اين وجود چالش اصلي در زمينه اندازه گيري سيگنال هاي الکتريکي، توسعه دستگاه هايي است که حسگرهاي آن به طور مداوم با پوست کاربر در تماس باشند. محققان با قراردادن الکترودهايي نرم و منعطف در اين عينک توانسته اند بر مشکل مذکور فائق آيند. اين الکترودها مي توانند به طور بي سيم سيگنال هاي الکتريکي را رصد کنند.
همچنين اين عينک مي تواند نور مافوق بنفش را رديابي، حرکات بدن يا حالت ايستادن او را تعبير کند و در نهايت به کاربر خود اجازه مي دهد با چشمانش بازي ويدئويي انجام دهد.
قاب عينک با پرينتر سه بعدي ساخته مي شود و در مرحله بعد الکترودهاي مذکور به قسمت نزديک گوش ها و چشمان افزوده مي شوند.
يک مدار بي سيم که قابليت رديابي حرکت و اشعه مافوق بنفش را دارد نيز در گوشه هاي عينک به کار مي رود. همچنين ژلي که به نور مافوق بنفش واکنش نشان مي دهد، به لنزهاي آن تزريق مي شود. به عبارت ديگر اين عينک نسبت به نور واکنش نشان مي دهد و رنگ آن تغيير مي کند.
مانيتورهاي مختلف به کاربر کمک مي کنند فقط با تغيير جهت نگاه بازي رايانه اي را انجام دهد.
اين تحقيق در ژورنال ACS Applied Materials & Interfaces منتشر شده است.
بازار