ديجياتو/ خانواده پابلو اسکوبار که از او به عنوان ثروتمندترين قاچاقچي تاريخ بشر نام برده ميشود، مدعي شده که هويت اصلي خالق مرموز بيت کوين را ميداند.
«Olof K. Gustaffson»، مديرعامل شرکت اسکوبار که اين روزها با عرضه گلکسي فولد و آيفون ۱۱ پرو با پوشش طلا و با برند اسکوبار جنجال به پا کرده، در گفتگويي با سايت «کوين تلگراف» مدعي شده ساتوشي ناکاموتو سالها قبل «ياسوتاکا ناکاموتو» (Yasutaka Nakamoto) نام داشته است.
مديرعامل شرکت اسکوبار ميگويد «ياسوتاکا» مهندس شرکت هواپيمايي «Pacific West Airlines» بوده و سالها قبل در قاچاق مواد مخدر به خانواده اسکوبار کمک ميکرده است. به گفته او ياسوتاکا نه تنها توانايي ساخت بيت کوين را داشته بلکه قاچاقچي قهاري هم بوده و تا سال ۱۹۹۲ از نظرها پنهان ميماند.
«Gustaffson» در ادامه مدعي شده «ياسوتاکا» برادر «دوريان ناکاموتو» هم هست. از اين فيزيکدان بازنشسته اهل کاليفرنيا نيز به عنوان بنيان گذار بيت کوين ياد ميشود.
کوين تلگراف در گزارش خود به مقالهاي مربوط به سال ۱۹۹۲ در لس آنجلس تايمز اشاره ميکند که در آن به فردي به نام «Yasutaka A. Nakamoto» کارمند شرکت هواپيماسازي هيوز (Hughes) پرداخته شده است. بر اساس گزارش تايمز، افرادي با جاسازي بمب زير صندلي ماشين ياسوتاکا قصد داشتهاند او را ترور کنند اما او بمب را پيدا ميکند و چون جانش را در خطر ميبيند، تا سالها از انظار عمومي پنهان ميشود.
به غير از گزارش لس آنجلس تايمز و ادعاهاي مديرعامل شرکت اسکوبار، ديگر هيچ اطلاعاتي از ياسوتاکا در اينترنت نيست. کوين تلگراف در ادامه گزارش مينويسد که ياسوتاکا متخصص کامپيوتر و نيمه رساناها بوده و آنقدر باهوش بوده که بتواند بيت کوين را خلق کند. «Gustaffson» ادعا ميکند ياسوتاکا سال ۲۰۱۰ ناپديد شده ولي پيش از پنهان شدن با دنياي بيت کوين خداحافظي کرده بوده است.
«روبرتو»، برادر پابلو اسکوبار و بنيان گذار شرکت اسکوبار اخيراً از اپل شکايت کرده است. او مدعي شده آيفون X «زندگي او را به خطر انداخته» و خواهان دريافت ۲.۶ ميليارد دلار غرامت از کمپاني کوپرتينويي شده است.
بازار