مهر/ وزارت اطلاعات آلمان به مصرف کنندگان محصولات فناورانه هشدار داده که به علت نگرانيهاي امنيتي از خدمات و محصولات شرکتهاي فناوري چين استفاده نکنند.
پس از آنکه دولت آمريکا و برخي کشورهاي اروپايي به بهانه نگرانيهاي امنيتي همکاري با شرکتهاي فناوري چيني را محدود کردند حالا آلمان نيز به جمع آنها پيوسته است. اين در حالي است که کارشناسان مستقل تصريح کردهاند هدف اصلي از اعمال اين محدوديتها جلوگيري از موفقيت چين جهت حضور در بازارهاي جهاني است.
وزارت اطلاعات آلمان در گزارش امنيتي سالانه خود که تازه منتشر شده مدعي شده انتشار اطلاعات شخصي در نرم افزارهاي شرکتهاي پرداخت آنلاين چيني و نيز در خدمات ساير شرکتهاي فناوري چيني موجب خواهد شد که اين اطلاعات به دست دولت اين کشور بيفتد. اين در حالي است که بر اساس افشاگريهاي ادوارد اسنودن پيمانکار سابق کاخ سفيد دولت آمريکا هم اطلاعات کاربران گوگل، اپل، مايکروسافت، فيسبوک و غيره را سرقت ميکند.
در اين گزارش شرکتهاي فناوري مشهور چين مانند نتسنت، علي بابا و اپليکيشنها و نرم افزارهاي مختلف عرضه شده توسط آنها و زيرمجموعههاي آنها متهم به سرقت اطلاعات کاربران آلماني شدهاند.
توماس هالدنوانگ رئيس وزارت اطلاعات آلمان هم در اين مورد گفته است: آلمانيها نبايد دادههاي خود را در اختيار شرکتهاي چيني قرار دهند، زيرا اين اطلاعات بر اساس قوانين چين تحويل دولت اين کشور ميشود. لذا مشتريان آلماني خدمات شرکتهاي فناوري چيني در صورت سو استفاده پکن از دادههاي يادشده نبايد شگفت زده شوند.
بازار