انتخاب/ يک پژوهشگر مصري جوان از يک ربات انسان نما براي انجام تستهاي کرونا استفاده ميکند. اين ربات مخاطرات تماس انسان با بيماران کرونا را به حداقل ميرساند و به نوعي دستياري مناسب براي کادر درماني محسوب ميشود.
هر چه از روزهاي نخست شيوع کرونا ميگذرد، نحوه مقابله با اين بيماري نيز پيشرفتهتر ميشود. اکنون نوبت به ربات انسان نما رسيده است که از انسانها حفاظت کند.
اين ربات از راه دور توسط يک متخصص بهداشت کنترل ميشود و خطر انتقال بيماري را کاهش ميدهد. اکنون در سراسر جهان از رباتها در نبرد با کرونا استفاده ميشود. محمود ال کومي، مهندس مکانيک بيست و شش ساله، يک ربات انسان نما براي کنترل از راه دور بيماري در بيمارستاني در قاهره طراحي کرده است. اين ربات نمونههاي بيماران را جمع آوري کرده و به آزمايشگاه تحويل ميدهد.
رباتهايي مانند اين ربات ميتوانند خطر انتقال بيماري را به ارائه دهندگان کمکهاي پزشکي کاهش دهند. در اقدامي مشابه، تيمي از پزشکان و محققان کرهاي اخيراً يک ربات با کنترل از راه دور ساخته اند که ميتواند براي آزمايش و نمونه گيري از بيني بيماران مشکوک به کرونا مورد استفاده قرار گيرد.
در بوستون نيز، از رباتهاي اسپات براي غربالگري از راه دور بيماران با استفاده از تکنولوژيهاي همراه استفاده ميشود تا پزشکان بتوانند با آنها صحبت کنند و از نظر بصري آنها را ارزيابي کنند. در هند نيز رباتها وظيفه غربالگري بيماران را با استفاده از ابزارهاي حرارتي بر عهده دارند.
محمود ال کومي بيش از يک ماه را صرف ساخت اين ربات کنترل از راه دور کرد. نمونه اوليه اين رباتها ميتواند درجه حرارت بدن را بگيرد، سواب دهان را براي آزمايش جمع آوري کند و وقتي مردم ماسک نميپوشند تشخيص دهد.
بازار