افزایش 300 درصدی جوایز نقدی مایکروسافت برای کاشفان باگهای امنیتی

مهر/ مايکروسافت مبالغ در نظر گرفته شده براي جايزه نقدي خود را سه برابر کرد و از اعطاي مجموعاً ۱۳.۷ ميليون دلار پاداش براي افشاي آسيب پذيريهاي نرم افزارهاي خود در جولاي سال ۲۰۱۹ خبر داد.
برنامه اعطاي جايزه مايکروسافت با هدف شناسايي مشکلات و حرفههاي امنيتي برنامههاي توليدي مايکروسافت هر سال اجرا ميشود و هدف از آن جلوگيري از سوءاستفاده هکرها و ويروس نويسان از اين مشکلات است.
آخرين رقابت در اين زمينه از اول جولاي سال ۲۰۱۹ تا ۳۰ ژوئن سال ۲۰۲۰ در قالب ۱۵ برنامه جداگانه اجرا شد و در مجموع ۱۳.۷ ميليون دلار پاداش به متخصصان امنيتي مختلف اعطا شد. اين در حالي است که سال گذشته در مجموع ۴.۴ ميليون دلار پاداش در قالب اين برنامهها اعطا شده بود.
مايکروسافت در اين زمينه بيشتر از شرکتهاي فناوري بزرگ رقيب پاداش اعطا ميکند. به عنوان مثال، کل رقم پرداخت شده توسط گوگل بابت اجراي رقابت مشابه ۶.۵ ميليون دلار بوده که تقريباً نصف مبلغ اختصاص يافته توسط مايکروسافت است.
مايکروسافت امسال شش برنامه جديد اعطاي جايزه را در کنار برنامههاي قبلي اجرا ميکند و تا به حال بيش از هزار گزارش امنيتي را از بيش از ۳۰۰ محقق سايبري دريافت کرده است.