
هکرهای ترامپی ۷۰ سابردیت معروف را هک کردند

ديجياتو/ هکرها در حملهاي هماهنگ شده حداقل ۷۰ ساب رديت پربازديد را هک کرده و در آنها تصاوير و مطالبي در حمايت از کمپين انتخاباتي دونالد ترامپ ارسال کردند.
روز جمعه چندين صفحه از سايت رديت که با نام سابرديت (Subreddit) شناخته ميشوند مورد حمله هکرها قرار گرفتند. ساب رديتهاي پرطرفدار با فالوورهاي بيش از يک ميليون نفر از جمله r/space, r/food و r/NFL و بسياري صفحه ديگر مورد حمله قرار گرفته و تصاوير آنها با بنرهاي کمپين تبليغاتي دونالد ترامپ تعويض شد.
آنطور که Wired گزارش ميکند، هکرها صبح روز جمعه کنترل اکانتهاي ادمين دستکم ۷۰ ساب رديت محبوب را در دست گرفته و سپس در آنها تصاويري به طرفداراي از ترامپ ارسال کردند. آنها همچنين با ارسال گفتگوهاي جديد از کاربران خواستند تا در انتخابات پيش رو به ترامپ رأي دهند. هکرها در ادامه ويروس کرونا را يک «حقه» توصيف کرده و ترامپ را به بتمن تشبيه کردند.
رديت پس از اين حادثه علت حمله را دسترسي هکرها به اکانتهاي ادمين اعلام کرد و از قفل کردن آنها و بازگرداني ساب رديتهاي هک شده به حالت عادي خبر داد. بسياري از ادمينهاي اين سايت نيز اعتراف کردند که اکانت آنها به دليل عدم استفاده از احراز هويت دو مرحلهاي هک شده است.
اين حمله به فاصله تقريباً يک ماه پس از مسدود شدن ساب رديت دونالد ترامپ رخ ميدهد. رديت دليل مسدود کردن صفحه ترامپ را نقض قوانين و گزارش کاربران از آزار و اذيت طرفداران او و خشونت گرايي اعلام کرد.
در گذشته حملات مشابه به منظور تبليغ کمپين انتخاباتي دونالد ترامپ انجام شده است. اوايل تير ماه امسال هکرها بيش از ۱۸۰۰ اکانت پلتفرم ساخت بازي آنلاين Roblox را هک کرده و از کاربران درخواست کردند تا به ترامپ رأي دهند.