
سامسونگ پیشتاز توسعه شبکه ۶G خواهد بود


گجت نيوز/ درحالي که بستر ۵G همچنان کامل راه اندازي نشده، به نظر ميرسد کره براي شبکه نسل بعد آماده است و سامسونگ پيشتاز توسعه شبکه ۶G خواهد بود.
فناوري ۵G ترند داغ اين روزهاي دنياي فناوري است. کمپانيها توليد کننده تجهيزات مخابراتي مشغول رقابت براي برپايي اين شبکه در کشورهاي مختلف هستند و سازندگان گوشي هوشمند نيز هر يک سعي در فروش مدلهاي جديد خود با فناوري ۵G دارند. در اين بين غول کرهاي چشم اندازي وسيعتر داشته و با توجه به اقداماتش به نظر ميرسد سامسونگ پيشتاز توسعه شبکه ۶G خواهد بود.
در حال حاضر ۷۷ درصد از بازار تجهيزات مخابراتي و ارتباطي در دستان هواوي از چين، اريکسون سوئدي و نوکيا از فنلاند است که سهم هر يک از بازار به ترتيب برابر با ۲۸.۵، ۲۶.۵ و ۲۲ درصد است. سامسونگ نيز با سهم ۸.۵ درصدي در جايگاه چهارم قرار دارد، اما مصمم است تا سهم خود از اين بازار را افزايش دهد؛ ناگفته نماند سهم سامسونگ در سال گذشته ۶.۵ درصد بود که امسال رشد ۲ درصدي را تجربه کرد. تحليل گران همچنين پيشبيني ميکنند طي ماههاي آينده فروش سامسونگ بيشتر نيز شود که ميتواند سلطه هواوي بر اين بازار را به چالش بکشد. در حال حاضر سامسونگ مشترياني همچون ورايزن، AT&T (بزرگترين اپراتورهاي دنيا) و اسپرينت را دارد و علاوه بر آمريکا مشغول برپايي شبکه ۵G در کشورهاي کره جنوبي، کانادا، نيوزلند و… است.
جنگ اقتصادي-امنيتي فعلي غرب عليه هواوي که نتيجه آن گسترش ممنوعيت استفاده از تجهيزات مخابراتي هواوي و ZTE در کشورهاي مختلف (به زودي هند) است، سبب شد تا چين در صدد اقدامات تلافي جويانه عليه نوکيا و اريکسون باشد. در صورت تحريم هواوي توسط اروپا، چين نيز قصد دارد مانع فروش آن دسته از تجهيزات مخابراتي نوکيا و اريکسون شود که در کارخانههاي واقع در چين توليد ميشوند. منع هواوي از گسترش شبکه ۵G در کشورهاي مختلف و همچنين منع نوکيا و اريکسون از فروش تجهيزات ساخت چين خود، مسير را براي ديگر کمپانيها همچون فوجيتسو و NEC از ژاپن و صد البته سامسونگ هموار ميکند تا سهم بيشتري از اين بازار را بدست آورند.
و اما سامسونگ که در اين بازار خوب بازي ميکند، تصميم گرفته تا رهبري پيشبرد فناوري ۶G را بدست گرفته و کار روي اين فناوري را از مدتها قبل آغاز کرده است. اين کمپاني در نظر دارد تا سال ۲۰۲۶ اين فناوري را به صورت آغازين پياده و از سال ۲۰۲۸ برپايي آن را گسترش دهد تا اين که در سال ۲۰۳۰ به صورت گسترده و عمومي در دسترس باشد.
هدف سامسونگ دستيابي به سرعت ۱ ترابيت بر ثانيه (۱۲۵ گيگابايت بر ثانيه) است تا بدينترتيب سرعت لازم براي استفاده از فناوريهاي هولوگرام و فناوري XR (ترکيب واقعيت مجازي، واقعيت ترکيبي و واقعيت افزوده) با وضوح ۸K مهيا شود. شهرها و خودروهاي هوشمند و ديگر فناوريهاي متکي بر هوش مصنوعي نيز ميتوانند بهره بسياري از فناوري ۶G ببرند. سامسونگ همچنين قصد دارد دستيابي به شبکه ۶G تا ارتفاع ۱۰ کيلومتري از سطح زمين ممکن باشد که برابر با بيشينه ارتفاع پرواز هواپيماهاي مسافربري است.