ايسنا/ مالک چيني اپليکيشن ويديويي تيک تاک پيشنهاد حل و فصل يک شکايت گروهي پيرامون نقض حريم خصوصي مصرف کننده در آمريکا را داده که پيگيري آن ممکن است اين شرکت را به پرداخت صدها ميليون دلار خسارت محکوم کند.

طبق اسناد دادگاه فدرال شيکاگو، وکلاي شرکت بايت دنس و نمايندگان مصرف کنندگان آمريکايي به توافقي در اين زمينه رسيده اند که مشروط به شرايط خاصي است تا ادعاها درباره ضبط غيرقانوني تصاوير اسکن صورت کودکان و ارسال اطلاعات محرمانه آنها به کاربران بزرگسال در چين را حل و فصل کنند. اين وکلا اظهار کرده اند قصد دارند پيشنهاد توافق نهايي را در مدت ۹۰ روز ارائه کنند.

اما در اين بين يک مشکل وجود دارد و ممکن است توافق مذکور به نتيجه نرسد زيرا وکلاي نماينده مصرف کنندگان در کاليفرنيا معترض شده اند که در مذاکرات حل و فصل اين دعواي قضايي حضور نداشته اند.

مالک تيک تاک همزمان با تلاش براي حل و فصل شکايت گروهي، در نيمکره غربي زير سايه شک و ظن عليه تيک تاک و خطرناک بودن آن براي مصرف کنندگان رفته است. در حالي که بايت دنس اين ادعا که تحت کنترل دولت چين قرار دارد يا اطلاعات شخصي کاربرانش در خطر است را تکذيب کرده اما با تحقيق و تفحص سنگين رگولاتورها در آمريکا و اروپا روبروست.

در اين بين، شرکت مايکروسافت تحت فشار شديدي براي حل نگرانيهاي حريم خصوصي و امنيتي مربوط به خريد احتمالي تيک تاک تا مهلت ۱۵ سپتامبر تعيين شده توسط ترامپ قرار دارد. يک خريدار ديگر تيک تاک، شرکت اوراکل است که پيشنهادش براي خريد فعاليتهاي آمريکايي تيک تاک از حمايت ترامپ برخوردار شده است. هر کدام از اين دو شرکت که تيک تاک آمريکا را خريداري کنند مجموعه شکايتهايي که از طرف ميليونها مصرف کننده تنظيم شده اند را به ارث نخواهند برد.

وکلاي بايت دنس در پرونده شيکاگو اعلام کردند بدنبال دستور ششم اوت ترامپ براي ممنوعيت فعاليت تيک تاک در آمريکا و حساسيت پيرامون خريد احتمالي اين شرکت، لازم است شرايط توافق حل و فصل شکايت تا زمان اعلام عمومي آن فوق العاده محرمانه بماند.

آنها اعلام کردند موفق شده اند با کمک يک قاضي در يک جلسه ۱۲ ساعته ميانجي گيري به توافق برسند.

اگر اين توافق نهايي نشود، شرکت بايت دنس تحت قانون حريم خصوصي بيومتريک ايلينويز بايد براي هر بار اسکن چهره آنلاين که بدون رضايت مصرف کننده ثبت شده است، حداکثر ۵۰۰۰ دلار بپردازد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فيس بوک چهارشنبه هفته جاري در پرونده مشابهي که به جمع آوري اطلاعات بيومتريک کاربران از طريق ابزار تگ گذاري عکس خود متهم شده بود، موفق شد موافقت يک قاضي فدرال در سانفرانسيسکو براي حل و فصل اين شکايت با پرداخت ۶۵۰ ميليون دلار را جلب کند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم