نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
موبایل و بازی

آیا وعده‌های واتس اپ به حقیقت تبدیل می‌شود؟

منبع
ترنجي
بروزرسانی

ترنجي/ مدت هاست که کاربران پيام رسان واتس اپ منتظر حضور قابليت استفاده هم‌زمان از اين برنامه در چندين دستگاه هستند که به نظر مي‌رسد اين قابليت کاربردي به زودي در اين برنامه تعبيه مي‌شود.

طبق اطلاعاتي که توسط درگاه خبري WABetaInfo منتشر شده ويژگي استفاده هم‌زمان از واتس اپ در چندين دستگاه به زودي در نسخه عمومي اين برنامه ظاهر مي‌شود. طبق اين اطلاعات اين ويژگي پيش از عرضه عمومي در نسخه بتا حضور مي بايد تا از صحت کارکرد آن اطمينان کافي حاصل شود. از جزئيات اين ويژگي مي توان به امکان استفاده از واتس اپ در 4 دستگاه به صورت هم‌زمان اشاره کرد.

از سال 2009 واتس‌اپ رؤياي همگام‌سازي اين پيام رسان ميان چندين دستگاه را در سر مي‌پروراند اما رسيدن به اين امر به همين سادگي ها نيست زيرا رويه کارکرد اين پيام رسان با ديگر نمونه ها فرق دارد. براي مثال تمامي پيام هاي ارسال شده در تلگرام در سرور اين شرکت ثبت مي شود و هميشه با ورود دوباره به حساب کاربري در دسترس هستند اما واتس‌اپ اين‌گونه نيست.

اين پيام‌رسان فقط حکم ميانجي را دارد و پيام ها بعد از رسيدن به مقصد از هيچ مکاني ذخيره نمي شوند. البته امکان بک آپ گرفتن در سال هاي اخير به اين برنامه اضافه شد کمي از دردسر هاي کاربران کاست اما همچنان امکان استفاده در چندين دستگاه وجود نداشت که خوشبختانه به زودي در دسترسي همگان قرار مي‌گيرد. اگر مايل به امتحان اين قابليت پيش از عرضه عمومي هستيد مي‌توانيد نسخه بتا واتس‌اپ را استور هاي مربوطه براي اندرويد و iOS دريافت کنيد.

به غير از اين ويژگي واتس‌اپ اعلام کرده که 6 رخنه امنيتي که پيش‌تر فاش نشده بود را نيز رفع کرده که 3 مورد از اين ضعف ها به لطف وبسايت جديدي است که اين شرکت راه اندازي کرده است. در اين وبسايت برنامه نويس ها مي توانند با بررسي مشکلات امنيتي و اعلام آن به واتس‌اپ جوايز نقدي دريافت کنند.

نظر شما درباره اين ويژگي جديد واتس اپ چيست؟ 

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره