نماد آخرین خبر

سیستم کراپ عکس توییتر اصلاح شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سیستم کراپ عکس توییتر اصلاح شد

ايسنا/ توييتر پس از تحقيقات در خصوص تبعيض نژادي در نرم افزار عکس اين شرکت رسانه اجتماعي، در قابليت کراپ عکس تغييراتي داد.

اين تغييرات پس از اين انجام گرفت که کاربران توييتر مکرر نشان دادند ابزار عکس که از يادگيري ماشيني براي کراپ يک بخش از عکس استفاده مي کند، افراد سياه پوست را در عکسها حذف کرده و روي چهره هاي سفيد پوست متمرکز مي شود.

توييتر سيستم کراپ تصوير را در سال ۲۰۱۸ پياده سازي کرد. به گفته دانتلي ديويس، مدير طراحي توييتر و پاراک اگراوال، مدير فناوري توييتر، اين سيستم با پيش بيني اين که مردم ابتدا به چه چيزي نگاه مي کنند، عمل مي کرد.

آنها در يک پست وبلاگ اعلام کردند توييتر از اين پس اتکا به يادگيري ماشيني را محدود خواهد کرد و در عوض قابليت ديگر به نام "آنچه مي بينيد همان است که دريافت مي کنيد" را عرضه مي کند.

سخنگوي توييتر در اين باره توضيح بيشتري نداد و اعلام کرد جزييات بيشتر در هفته هاي آينده اعلام خواهد شد.

کارشناسان در سالهاي اخير نسبت به اين که چطور الگوريتمها تبعيض نژادي را تقويت کرده اند، زنگ خطر را به صدا درآورده بودند. اما سيستم توييتر نخستين سيستم يادگيري ماشيني نيست که چنين مشکلي داشته است. طبق گزارش وايرد، الگوريتم تشخيص چهره گوگل افراد سياه پوست را به عنوان گوريل تگ مي کرد و گوگل اين مسئله را با حذف بخش گوريل از کتابخانه تصويرش حل کرد. اين اواخر برنامه اي که هدفش افزايش وضوح پيکسلهاي عکسها بود، باراک اوباما رييس جمهور سابق آمريکا را به يک مرد سفيد پوست تبديل کرده بود.

بر اساس گزارش بيزنس اينسايدر، مسائل نژادي در هوش مصنوعي تبعات جدي دارد. در ژانويه يک مرد سياه پوست در ديترويت پس از اين که از سوي فناوري تشخيص چهره مورد استفاده ايستگاه پليس ميشيگان به اشتباه شناسايي شد، دستگير شد. جيمز کريگ، رييس پليس ديترويت مدت کوتاهي پس از آن اظهار کرد: نرم افزار تشخيص چهره در ۹۶ درصد موارد نتوانسته است افراد را بدرستي شناسايي کند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره