نماد آخرین خبر

سهم اینترنت همراه از مصرف کاربران ایرانی چقدر است؟

منبع
ايسنا
بروزرسانی
سهم اینترنت همراه از مصرف کاربران ایرانی چقدر است؟

ايسنا/ اينترنت همراه در سال‌هاي گذشته، از اينترنت ثابت سبقت گرفته و طبق آخرين آمار، سهم استفاده از نسل سه و چهار اينترنت به ۸۸.۷۶ درصد است. 

انواع سرويس‌هاي موجود اينترنت در ايران، به‌دليل داشتن ويژگي‌هاي متمايز از هم، براي کاربران با شرايط مکاني و موقعيتي متفاوت ارائه مي‌شود. يکي از انواع اينترنت پرسرعت، اينترنت ثابت شامل ADSL ،VDSL  و FTTx است که به يک مکان مشخص محدود هستند، سرويس‌هاي ثابت بي‌سيم ازجمله TD-LTE و اينترنت نقطه‌به‌نقطه بي‌سيم نيز از ديگر اينترنت پرسرعت است، با اين تفاوت که در همان حوزه مکاني قابليت اتصال بي‌سيم را دارند.

در کنار سرويس‌هاي اينترنت ثابت، اينترنت همراه است که در سال‌هاي گذشته در مقايسه با اينترنت ثابت، رشد بيش‌تري داشته و در مواردي حتي سرعت بيش‌تري ارائه مي‌دهد. اين سرويس‌ها، قابليت استفاده در تمامي نقاط تحت پوشش اپراتور خود را دارند، اما به‌دلايلي هم‌چون دوري از شبکه پوشش شهري اپراتور خود ثبات قطعي سرعت و کيفيت سرويس وجود ندارد.

خدمات اين سرويس‌هاي همراه روي گوشي‌هاي تلفن همراه يا ساير تجهيزات سيم‌کارت‌خور مانند تبلت‌ها قابل دريافت است و خدماتي از قبيل اينترنت نسل دو، نسل سه و چهار ارائه مي‌دهد.

با گذشت زمان، اينترنت نسل‌هاي سه و چهار اينترنتي در مقايسه با ديگر انواع اينترنت، رشد بيش‌تري دارند. براساس آمار سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، تا پايان سه ماهه ابتدايي سال جاري،  استفاده نسل‌هاي سه و چهار اينترنتي، با ۷۳ ميليون و ۳۲۶ هزار و ۹۶۳ مشترک، به ۸۸.۷۶ درصد رسيده است و نشان از رشد اينترنت سيار دارد. اين در حالي است که مشترکان اينترنت نسل سه و چهار تا پايان سال ۱۳۹۷، ۶۴ ميليون نفر بودند و سهمي ۸۶ درصدي داشتند.

پس از آن اينترنت پهن‌باند DSL است که با هفت ميليون و ۵۷۰ هزار و ۳۷۰ مشترک، ۹.۱۶ درصد را شامل مي‌شود. اينترنت TD-LTE با يک ميليون و ۲۴۹ هزار و ۱۷۶ مشترک، ۱.۵۱ درصد را تشکيل مي‌دهد و واي‌فاي با ۳۵۹ هزار و شش مشترک، سهم ۰.۴۳ درصدي و FTTX يا فيبر نوري نيز سهم ۰.۱۲ درصدي دارد.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره