از وانپلاس نورد ۲ چه انتظاراتی داریم؟
ديجي کالا/ معرفي وانپلاس نورد نشاندهندهي ورود اين شرکت به حوزهي گوشيهاي ميانرده بعد از چند سال انتظار بود. اين گوشي به لطف تراشهي قدرتمند، سرعت شارژ بالا و نمايشگر اولد ۹۰ هرتز مورد توجه گستردهاي قرار گرفته است. وانپلاس نورد در اروپا با قيمت ۴۹۲ دلار و در هند با قيمت ۳۴۲ دلار عرضه شده و به همين خاطر يک گوشي مقرونبهصرفهي جذاب به حساب ميآيد.
با توجه به اينکه از مدتي قبل انتشار شايعات مربوط به جانشين اين گوشي آغاز شده، در اين مطلب قصد داريم انتظارات خود را از وانپلاس نورد ۲ مطرح کنيم.
دوربينهاي بهتر (نه بيشتر)
يکي از مهمترين انتقادهاي صورت گرفته از وانپلاس نورد مربوط به اهميت بيشتر تعداد دوربين نسبت به کيفيت آنها است. اين گوشي در پنل پشتي از دوربين چهارگانه بهره ميبرد و دو دوربين هم به عنوان دوربينهاي سلفي انجام وظيفه ميکنند.
دو دوربين از دوربينهاي اصلي که مبتني بر سنسور ۲ مگاپيکسلي هستند و عملا کاربرد چنداني ندارند. در عين حال، حتي دوربين اصلي و اولترا وايد هم حرف زيادي براي گفتن ندارند و دوربين سلفي دوگانه هم کيفيت چندان خوبي را ارائه نميکنند. روي هم رفته اميدواريم اين شرکت براي وانپلاس نورد ۲ به کيفيت دوربينها توجه بيشتري داشته باشد و دوربينهاي ۲ مگاپيکسلي را به طور کامل کنار بگذارد.
۳ ساله شدن آپديت اندرويد
وانپلاس اعلام کرده که گوشي نورد دو سال نسخهي جديد اندرويد را دريافت ميکند و به مدت ۳ سال هم آپديتهاي امنيتي براي آن ارائه ميشود. چنين کاري را بسياري از شرکتها هم انجام ميدهند ولي سامسونگ انتظارات را افزايش داده است. اين شرکت مدتي قبل اعلام کرد که بسياري از گوشيهاي آن به مدت سه سال جديدترين نسخههاي اندرويد را دريافت خواهند کرد. اگرچه وانپلاس چنين کاري را براي پرچمداران خود انجام ميدهد، ولي براي وانپلاس نورد ۲ و نسل قبلي آن هم بايد چنين قابليتي را ارائه دهد.
ثبات بيشتر در قيمتگذاري
اختلاف قيمت گوشيها در بازارهاي گوناگون پديدهي عجيبي محسوب نميشود. اما بين قيمت وانپلاس نورد در اروپا و هند اختلاف بسيار بزرگي وجود دارد و به همين خاطر اميدواريم قيمت نسل بعدي وانپلاس نورد در کشورهاي مختلف اختلاف کمتري داشته باشد. همچنين بايد بگوييم که اگر وانپلاس نسل بعدي اين گوشي را در بازارهاي جهاني با قيمت نزديک به بازار هند عرضه کند، مطمئنا مورد استقبال بيشتري قرار ميگيرد.
پشتيباني از کارت حافظه microSD
گوشيهاي پرچمدار وانپلاس معمولا از کارت حافظه پشتيباني نميکنند و اين يعني کاربران بايد به حافظه داخلي يا فضاي ابري تکيه کنند. اين موضوع براي گوشيهايي که از حافظه داخلي زيادي بهره ميبرند، مشکل مهمي محسوب نميشود. اما وانپلاس نورد در هند با حافظه پايه ۶۴ گيگابايتي عرضه شده و در چنين حالتي مشکل عدم پشتيباني از کارت حافظه بيشتر احساس ميشود. به همين خاطر اگر وانپلاس نورد ۲ قرار است با حافظه پايه ۶۴ گيگابايتي عرضه شود، بايد از کارت حافظه هم پشتيباني کند.