نسل بعدی Face ID اپل با قابلیت نقشه حرارتی صورت ارایه می شود؟
ترنجي/ به تازگي حق اختراع جديدي به اپل اعطا شده است که مربوط به سيستم امنيتي بيومتريک Face ID آن است. اين حق ثبت اختراع جزئيات پيشرفت نسل بعدي در فناوري تشخيص چهره را نشان مي دهد، که ظاهراً از نقشه برداري حرارت صورت براي احراز هويت استفاده مي کند. بله، احتمالا نسل بعدي Face ID اپل با قابليت نقشه حرارتي صورت ارايه مي شود!
بر اساس گزارش PatentlyApple، اداره ثبت اختراعات و علائم تجاري ايالات متحده حق ثبت اختراع جديد را به غول فناوري مستقر در کوپرتينو اعطا کرد. در حال حاضر، تشخيص چهره يک راه حل امنيتي بيومتريک بسيار رايج در اکثر تلفن هاي هوشمند است و به شکل هاي متفاوت موجود است. اکنون، به نظر مي رسد اپل در حال کار بر روي فناوري Face ID نسل بعدي است که براي احراز هويت از گرماي چهره کاربران نقشه مي کشد.
به طور سنتي، فناوري تشخيص چهره که امروزه مي بينيم بيشتر از چهره کاربر در يک تصوير گرفته شده استفاده مي کند (نه Face ID). با اين حال ، يک اشکال عمده در اين روش اين است که هرگونه انسداد مانند عينک ، ماسک يا مو مي تواند به طور بالقوه روند احراز هويت را مختل کند. اين جايي است که حق ثبت اختراع جديد اپل ارائه مي شود ، که گرماي چهره کاربران را ترسيم مي کند. نقشه گرماي انسداد ممکن است به صورت شبکه اي باشد که مناطق مختلف سطح صورت را نشان مي دهد.
به عبارت ديگر، مقدار تعيين شده اي از انسداد براي اين مناطق ممکن است به عنوان امضاي منحصر به فردي باشد که توسط دستگاه ضبط مي شود. به اين معني که از امضاي حرارت صورت منحصر به فرد هر شخص مي تواند براي باز کردن قفل دستگاه Apple استفاده شود. اين مي تواند به رفع مشکلات پيش روي فناوري تشخيص چهره متداول کمک کند و همچنين اين شرکت را قادر مي سازد تا از سيستم Face ID خود استفاده کند، که بعد از همه گير شدن بيماري به دليل استفاده رايج از ماسک هاي صورت، غير عملي است.
نظر شما درباره اين حق اختراع جديد اپل چيست؟