مقایسه دو پرچمدار رقیب چینی
گجت نيوز/ به بهانه رونمايي از پرچمداران جديد آنر و شيائومي، در اينجا به مقايسه شيائومي مي ۱۱ با آنر وي ۴۰ – Xiaomi Mi 11 vs Honor V40 ميپردازيم.
سرعت رشد آنر بعد استقلال از هواوي در کشور خودش آغاز شده است و به زودي شاهد درخشش اين کمپاني در بازارهاي جهاني خواهيم بود. طبق آخرين برآوردهاي شرکت تحقيقاتي BCI، آنر در حال حاضر ششمين گوشيساز بزرگ در چين است. عامل اصلي اين رشد دوباره، عرضه گوشي پرچمدار آنر وي ۴۰ است. اما اين گوشي در بازار چين تنها نيست و يک پرچمدار به نام شيائومي مي ۱۱ هم اخيراً وارد بازار شده است. حضور اين دو گوشي در بازار انتخاب را براي مشترياني که به دنبال خريد يک گوشي ارزشمند در مقابل امکاناتي که دارند، سخت کرده است. اما کدام يک از اين دو گوشي ارزش بيشتري نسبت به قيمتشان دارند؟
مقايسه شيائومي مي ۱۱ با آنر وي ۴۰
طراحي
شيائومي مي ۱۱ طراحي جذاب و اصيلي دارد و به همين خاطر هم هيت که ما آن را به اين مقايسه آوردهايم. اين گوشي نسبت ابعاد صفحه به بدنه بالا و ماژول دوربين جمع و جوري را ارائه ميکند و همچنين گوريلا گلس ويکتوس (جديدترين محافظ نمايشگر کورنينگ) از نمايشگر آن پشتيباني ميکند. اين گوشي همچنين داراي يک رنگ خاص است و با يک قاب پشتي چرمي عرضه ميشود.
در آن سو گوشي آنر وي ۴۰ عليرغم حفرهي عريض دکمهاي روي نمايشگر براي ميزباني از دوربين سلفي و ماژول دوربين اصلي بزرگ روي قاب پشتي، همچنان زيباست. از نظر بدنه اين گوشي کمي باريکتر و جمع و جورتر از نماينده شيائومي است.
نمايشگر
گوشي شيائومي Mi 11 عليرغم داشتن طراحي سادهتر و نسبت به آنر V40، از نمايشگر پيشرفتهتري برخوردار است. اين نمايشگر رزولوشن بالاتر (کواد اچدي پلاس برابر با ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پيکسل) را ارائه ميکند. اين نمايشگر يک ميليارد رنگ را به نمايش ميگذارد، نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزي و حداکثر روشنايي ۱۵۰۰ نيت را ارائه ميکند و گواهي +HDR10 را هم به همراه دارد. اما در حالي که نمايشگر گوشي آنر V40 هم يک ميليارد رنگ را به نمايش ميگذارد (و البته گواهي HDR10 را هم شامل ميشود)، روشنايي و رزولوشن پايينتري را در بر ميگيرد.
مشخصات فني و نرم افزار
نماينده شيائومي در مقايسه شيائومي مي ۱۱ با آنر وي ۴۰ از نظر سخت افزاري هم برتري دارد. اين گوشي پرچمدار از چيپست اسنپدراگون ۸۸۸ قدرت ميگيرد، تا ۱۲ گيگابايت رم و حافظه داخلي ۲۵۶ گيگابايتي UFS 3.1 را هم ارائه ميکند. در آن سمت گوشي آنر از چيپست ديمنسيتي ۱۰۰۰ پلاس قدرت ميگيرد که از نظر قدرت پايينتر از اسنپدراگون ۸۸۸ (با اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس و اسنپدراگون ۸۶۵ مقايسه ميشود) قرار دارد و به حافظه کم سرعتتر UFS 2.1 به همراه ظرفيت رم کمتر ۸ گيگابايتي مجهز است. يکي ديگر از مشکلات اين گوشي، تجهيز به اندرويد ۱۰ در حاليست که وارد سال ۲۰۲۱ شدهايم. همچنين خدمات موبايل گوگل را هم ارائه نميکند.
دوربين
پرچمدار جديد شيائومي به لطف يک دوربين اصلي ۱۰۸ مگاپيکسلي که شامل لرزشگير اپتيکال و پشتيباني از فيلمبرداري ۸K ميشود، حتي در بخش دوربين هم برنده مقايسه شيائومي مي ۱۱ با آنر وي ۴۰ است. گرچه گوشي Honor V40 همچنان با دوربين سهگانه ۵۰ مگاپيکسلي خودش گوشي خوبي محسوب ميشود، اما با برترين گوشيهاي بازار از نظر دوربين فاصله دارد.
هيچ يک از اين دو گوشي به حسگر تله فوتو مجهز نيستند؛ بنابراين نميتوانند زوم اپتيکال را هم ارائه کنند. پيکربندي دوربين سهگانه آنها شامل دوربين اصلي، يک حسگر فوق عريض و يک دوربين ماکرو ميشود.
باتري
گوشي شيائومي مي ۱۱ به يک باتري بزرگتر ۴۶۰۰ ميليآمپر ساعتي مجهز است که ميتواند حداقل روي کاغذ عمر باتري بيشتري نسبت به باتري ۴۰۰۰ ميليآمپر ساعتي آنر وي ۴۰ ارائه کند. چيپست به کار رفته در زير قاب گوشي شيائومي از فناوري پردازش مدرنتر (۵ نانومتري) بهره ميبرد که مصرف انرژي را کاهش ميدهد. اما در آن سو باتري گوشي آنر با توان بيشتر ۶۶ وات به صورت سيمي شارژ ميشود. هر دو گوشي از شارژ بيسيم ۵۰ وات و شارژ بيسيم معکوس نيز پشتيباني ميکنند.
قيمت
قيمت پايه گوشي شيائومي ۷۳۰ دلار است، در حالي که آنر وي ۴۰ با قيمت ۵۵۵ دلاري به فروش ميرسد. هرچند گوشي آنر مقرون به صرفهتر از پرچمدار شيائومي است، اما نميتواند امکانات بسيار بهتر Mi 11 را ناديده گرفت. به همين خطر است که ما تصور ميکنيم خريد گوشي مي ۱۱ به خاطر داشتن يک نمايشگر بهتر، سخت افزار مناسبتر و دوربين فوقالعادهاي که دارد، ارزش گرانتر بودن را دارد.