شیائومی تصاحب کننده سهم هواوی در بازارهای مهم گوشی

سخت افزار/ کرونا اين روزها زندگي همه ما را به خود درگير کرده است و بر روي کسب و کارهاي مختلف تاثيرات بسيار زيادي داشته است. بازار تلفنهاي هوشمند نيز از اين قضيه مجزا نيست و به همين دليل دچار افت شديدي شده است. موسسه Counterpoint Researchبه تازگي آماري ارائه داده است که نشان ميدهد شيائومي تصاحب کننده سهم هواوي در بازارهاي مهم در سال گذشته بوده است.
به گفته اين شرکت، اپل به لطف فروش خوب آيفون 12 موفقترين برند در اروپا در سه ماه آخر سال 2020 بوده است و با فروش 15.7 ميليون دستگاه در جايگاه اول بالاتر از سامسونگ قرار گرفت. اين برند با تصاحب 30 درصد از سهم بازار نسبت به سالهاي گذشته عملکرد بسيار بهتري داشته است. بعد از اين مدل، آيفون 11 و آيفون SE محبوب ترين مدلها بودند و فروش بسيار خوبي داشتند و به تحکيم موقعيت شرکت کمک کردند.
اپل در مجموع 41.3 ميليون دستگاه آيفون را به فروش رسانده است که 1 درصد کمتر از 41.7 ميليون دستگاه در سال 2019 است و 22 درصد بازار را به خود اختصاص داده است.
در سال 2020 سامسونگ پس از اپل دومين برند محبوب در اروپا بود و ميزان فروش آنها 12 درصد پايينتر از سال گذشته بود.
سامسونگ، در سه ماهه پاياني سال، 15.5 ميليون تلفن هوشمندکهکشاني را به فروش رسانده است و 29 درصد از بازار را به خود اختصاص داده است. کانترپوينت معتقد است در بين توليدات برند سامسونگ سري Galaxy S20 عملکرد خيلي خوبي نداشته است و در مقابل A51 و A71 با قيمتهاي مناسب به فروش خوبي رسيدهاند.
شيائومي تصاحب کننده سهم هواوي
شيائومي بزرگ ترين برنده سال گذشته بوده و عملکرد بسيار خوبي مخصوصا در کشورهاي ايتاليا و اسپانيا داشته است و به ترتيب 28 و 17 درصد گوشيهاي فروخته شده در اين دو کشور را به خود اختصاص داده است. رشد شيائومي را هواوي با فروش بسيار پايين در اروپا به دليل تحريمهاي ايالات متحده توان داد. بدين ترتيب شيائومي عنوان سومين توليد کننده بزرگ گوشي هوشمند را در قاره سبز به خود اختصاص داد.
برند چيني اوپو، در اواخر سال 2019 وارد اروپا شد و با استفاده از بودجههاي بالا براي بازاريابي و سقوط هواوي توانست رشد خوبي داشته باشد. اين شرکت 6.5 ميليون گوشي را در اروپا فروخته و سهم آن نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. اوپو به دليل همکاري با شرکتهاي مخابراتي Vodafone و Deutsche Telekom وضعيت خوبي در اروپا دارد.
برند وان پلاس با وجود عرضه ميانردههاي سري Nord در تابستان و سه ماهه چهارم، در سال 2020 با رشد 5 درصدي که نسبتا مقدار کمي است روبرو شد.
از طرف ديگر Realme در سال گذشته عنوان سريع ترين رشد در اروپا را به خود اختصاص داده و عملکرد بسيار خوبي مخصوصا در ايتاليا و اسپانيا و اروپاي شرقي داشته که اين، باعث افزايش فروش بيش از 1000 درصدي اين برند کوچک شد.
در نهايت، Huawei در سال گذشته چهارمين برند بزرگ در اروپا بود و حجم توليدات آن 43 درصد کاهش پيدا کرد و به 22.9 ميليون رسيد. فروش اين شرکت حتي در سه ماهه چهارم 62 درصد افت بيشتري داشت و بسيار کمتر از برند اوپو بود.
عملکرد آينده تمامي اين برندها بستگي به محصولات جديدتر خود و نوع بازاريابي آنها دارد. البته در اين ميان تحريمها و يا برداشتن آنها توسط آمريکا نيز ميتواند تعيين کننده باشد که کدام يک از اين کمپانيها رشد يا افت بيشتري همراه شود. شما از کدام برند گوشي استفاده ميکنيد و به چه دليل آن برند را انتخاب کردهايد؟