نماد آخرین خبر

ابتلای ۴۵۰ کارگر تسلا به ویروس کرونا

منبع
زوميت
بروزرسانی
ابتلای ۴۵۰ کارگر تسلا به ویروس کرونا

زوميت/ طبق گزارش‌ها، پس از بازگشايي کارخانه‌ي فريمونت تسلا در ماه مي ۲۰۲۰، ۱۲ گزارش ابتلا به ويروس کرونا ثبت شده و اين عدد تا ماه دسامبر به ۴۵۰ مورد رسيده است. 
   
ورج در گزارشي با محوريت داده‌هاي PlainSite، مي‌نويسد کارخانه‌ي تسلا در فريمونت پس از بازگشايي در ماه مي سال ۲۰۲۰ (ارديبهشت و خرداد ۱۳۹۹) و در ميان مخالفت نهادهاي حوزه‌ي بهداشت، ۴۵۰ مورد ابتلا به کوويد 19 داشته است. ظاهرا اين آمار از زمان بازگشايي کارخانه تا دسامبر ۲۰۲۰ (آذر و دي ۱۳۹۹) به‌ دست آمده‌ است. 

در ماه مارس سال گذشته‌ي ميلادي (اسفند ۱۳۹۸ و فروردين ۱۳۹۹) مقامات رسمي حوزه‌ي بهداشت در شهرستان آلامدا (محل احداث کارخانه‌ي فريمونت) اعلام کردند تمامي کسب‌وکارها ‌غير از موارد ضروري بايد به ‌دليل بالا رفتن آمار ابتلا به ويروس کرونا تعطيل شوند. تسلا از همان ابتدا با اين دستور مقابله کرد؛ اما در نهايت مجبور شد کارخانه‌ي فريمونت را در روز ۲۳ مارس ۲۰۲۰ (۴ فروردين ۱۳۹۹) تعطيل کند.

اما چند روز بعد، تسلا خطوط توليد کارخانه‌ي فريمونت را دوباره به راه انداخت؛ حتي با درنظرگرفتن اين حقيقت که نقض مستقيم دستور مقامات بهداشت محسوب مي‌شد. ايلان ماسک، مديرعامل تسلا، در آن زمان با انتشار توييتي گفت قصد داشت به ‌همراه کارکنان فريمونت در کارخانه حضور پيدا کند تا دستگير شود و با اين کار به مقامات محلي طعنه زد. 

برنامه‌ي تسلا براي بازگشايي کارخانه‌ي فريمونت مدتي بعد تأييد و مجوز آن صادر شد. البته پيش از صدور مجوز، تسلا خودسرانه کارخانه را بازگشايي کرده بود. ايلان ماسک، يکي از جدي‌ترين منتقدان قرنطينه‌هاي سال گذشته در پي دنياگيري ويروس کرونا، تهديد کرد که در صورت تعطيل ماندن کارخانه‌ي فريمونت، آن را از کاليفرنيا خارج مي‌کند. در آن زمان تسلا به‌ دليل تعطيل شدن کارخانه‌اش شکوائيه‌اي عليه شهرستان آلامدا در دادگاه ثبت کرد؛ اما کمتر از دو هفته بعد شکايت خود را پس گرفت. 

واشينگتن پست مي‌نويسد براساس اسنادي که به دست PlainSite رسيده‌اند، تسلا در ماه مي ۲۰۲۰ (ارديبهشت و خرداد ۱۳۹۹) حدودا ۱۲ گزارش از ابتلا به ويروس کرونا دريافت کرده و اين عدد به ‌مرور زمان افزايش يافته است. مطابق اين گزارش، صرفا در ماه دسامبر ۲۰۲۰ (آذر و دي ۱۳۹۹) ۱۲۵ مورد ابتلاي جديد گزارش شده است. تسلا حدودا ۱۰ هزار کارگر در کارخانه‌ي فريمونت دارد. 

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره