امتیاز DxO نمایشگر iQOO 7 Legend به همراه امتیاز عملکرد صوتی آن منتشر شد

ترنجي/ دگزومارک براي گسترش گوشيهاي تست شده خود، به سراغ برندها و گوشيهاي هوشمند جديدتري رفته است. به همين ترتيب، امتياز DxO نمايشگر iQOO 7 Legend به همراه امتياز عملکرد صوتي آن منتشر شده است. در ادامه، به جزئيات اين امتيازات خواهيم پرداخت.
نمايشگر آيکو ٧ لجند
آيکو، زير مجموعهاي جذاب از ويوو است. اين کمپاني، از سالهاي قبل در طول فعاليت خود، گوشيهاي هوشمند مختلفي را با محوريت عملکرد سخت افزاري رونمايي کرده است. گوشي iQOO 7، يکي از همين گوشيهاي گيمينگ پرچمدار است که با تراشه Snapdragon 888 رونمايي شده بود.
اين گوشي، بعدها با نام iQOO 7 Legend وارد بازار موبايل هند شد. دگزومارک، به عنوان مرجعي براي تست بخشهاي مختلف گوشيهاي هوشمند اين دستگاه را بررسي کرده است. ابتدا، امتياز DxO نمايشگر iQOO 7 Legend منتشر شده است. اما پيش از اطلاع يافتن از امتياز آن، نگاهي به مشخصات نمايشگر اين گوشي داريم:
– پنل از نوع AMOLED
– قطر ۶.۶٢ اينچي
– وضوح +Full HD
– نسبت تصوير ٢٠:٩
– رفرش ريت ١٢٠ هرتزي
امتياز DxO نمايشگر iQOO 7 Legend
در نهايت، به امتيازات ثبت شده از سوي اين گوشي در دگزومارک ميرسيم. در بخش نمايشگر دگزومارک، اين گوشي موفق به کسب نمره ٨٣ شده است. چنين امتيازي براي نمايشگر iQOO 7 Legend و يک گوشي گيمينگ، خيلي جذاب و شگفت آور نيست. بنابراين، نبايد انتظارات زيادي از iQOO 7 Legend در اين بخش داشت. با اين وجود، عملکرد اين دستگاه از برخي گوشيهاي گيمينگ بهتر است. با کسب نمره ۸۳، iQOO 7 Legend در رتبه هجدهم جدول رده بندي دگزومارک قرار ميگيرد. امتياز عملکرد نمايشگر iQOO 7 Legend از نوبيا رد مجيک ۶ پرو پايينتر است. اما از سوي ديگر، اين امتياز پايينتر از آيفون ١١ پرو مکس يا شيائومي مي ١١ است. در عکس زير، مقايسهاي از تصوير نمايش داده شده بر روي صفحه نمايش آيکو ۷ لجند، ROG Phone 3، وان پلاس ٨ تي و آيفون ١٢ پرو موجود است:
به ترتيب از چپ به راست: مقايسه تصوير نمايش داده شده بر روي نمايشگر آيکو ٧ لجند، ROG Phone 3، وان پلاس ۸ تي و آيفون ١٢ پرو
نقاط قوت و نقاط ضعف نمايشگر آيکو ۷ لجند
مانند هميشه، DxOMARK از نقاط ضعف و قوت گوشيهاي بررسي شده گفته است. به ادعاي اين منبع، دقت رنگ مناسب، امکانات مناسب بازي و پخش رضايت بخش ويدئوهاي HDR10 از نقاط قوت نمايشگر اين گوشي پرچمدار هستند. از طرف ديگر، ميزان روشنايي غيرقابل قبول، وجود اعوجاج رنگها در برخي مواقع و ايجاد ناراحتي در هنگام تماشاي ويدئوها در نور کم از نقاط ضعف اين گوشي در بخش نمايشگر ميباشند.
سيستم صوتي آيکو ٧ لجند
در بررسي دوم دگزومارک، عملکرد صوتي گوشي پرچمدار iQOO مورد بررسي قرار گرفته است. برخي از مشخصات مرتبط اين گوشي در بخش سيستم صوتي عبارتند از:
– فناوري صداي فراگير
– اسپيکر دوگانه استريو (يکي در بالا و ديگري در پايين گوشي)
– عدم وجود جک ٣.۵ ميلي متري هدفون
امتياز DxO عملکرد صوتي iQOO 7 Legend
کمپاني سازنده iQOO 7 Legend، مانور خيلي زيادي در بخش عملکرد صوتي اين دستگاه نداد. اما به هر حال، امتياز ۶۶ به عملکرد صوتي اين محصول اعطا شده است. اين نمره هم در حد خيلي خوبي نيست. اما همچنان قابل قبول ميباشد. امتياز ۶۶، اين دستگاه را در رده بيست و نهم جدول رده بندي DxOMARK قرار ميدهد. با چنين نمرهاي، عملکرد سيستم صوتي iQOO 7 Legend بالاتر از LG V60 ThinQ و پايينتر از شيائومي مي ١١ است.
نقاط ضعف و نقاط قوت بخش سيستم صوتي آيکو ۷ لجند
ابتدا از قسمت پخش صدا شروع ميکنيم. فرکانسهاي پخش شده دقيق، گستردگي فرکانس صوتي، اعوجاج کم و رعايت تعادل در ميزان صداي پخش شده در ميانههاي حجم صدا، نقاط قوت اسپيکر اين دستگاه را تشکيل ميدهند. اما نقاط ضعف اين بخش، مواردي مانند تعادل صوتي نامناسب در حداکثر ميزان صدا، ميزان باس در حد ميان رده و مشکلاتي در پخش صداي استريو را شامل ميشوند.
در قسمت ضبط صدا، تفکيک صداي مناسب در بسياري از سناريوها، ضبط مناسب صدا و گستردگي صداهاي پخش شده از نقاط قوت اين گوشي هستند. اما شاهد عدم وجود تعادل صوتي مناسب، ضعيف بودن صداهاي ضبط شده و اعوجاج در تن صداي ضبط شده در بخش نقاط ضعف هستيم.
نظر شما در مورد iQOO 7 Legend چيست؟ آيا اين دستگاه توانسته است امتياز مناسبي را در دو بخش مورد اشاره کسب کند؟ کدام فاکتور را در اين گوشي بيشتر ميپسنديد؟