تصاویر نسخه اولیه اپل واچ سری ۳ درگاه هوشمند این ساعت را نشان میدهند
زوميت/ بهنظر ميرسد نمونه اوليه اپل واچ سري ۳ به نوعي سيستم اتصال هوشمند مجهز بوده است که احتمالا علاقه اپل به ارائه بندهاي مغناطيسي هوشمند را نشان ميدهد.
سال ۲۰۱۴، اپل براي اولينبار پس از مرگ استيو جابز، دستهاي جديد در محصولاتش ايجاد کرد و بعد از ماهها گمانهزني در رويداد سنتياش در سپتامبر همان سال، محصول جديدي موسوم به اپل واچ را رونمايي کرد که درحقيقت همان ساعت هوشمند اپل محسوب ميشد. در اين ساعت، اپل از مجموعه نرمافزار و حسگرهايي استفاده کرد که باعث محبوبيت فراوان آن شد و امروزه، اپل واچ پرفروشترين ساعت هوشمند بازار محسوب ميشود. بااينحال، بهنظر ميرسد کوپرتينوييها براي ارائه قابليتهاي جديد به چيزي بيش از تعبيه سُنتي سختافزار در بدنه و شاسي دستگاه نياز دارند و اين دقيقا همان جايي است که بندهاي ماژولار ميتوانند در نقش ناجي به ميدان بيايند.
در سالهاي اخير، اپل پتنتهاي بيشماري در زمينه بندهاي ماژولار هوشمند براي اپل واچ ثبت کرده است و شواهد نشان ميدهد اين شرکت به ساعت هوشمند ماژولاري بسيار علاقهمند است که برخي از قابليتهاي سختافزاريشان به بندها محول شده. باوجوداين، اپل تاکنون اين ايدهپردازي جاهطلبانه را در سطح آزمايشگاهي مغتنم دانسته و از ارائه عمومي قابليت مذکور خودداري کرده است.
اکنون، اپلاينسايدر با استناد به تصاوير منتشرشده از جوليو زومپتي، گزارشي تدوين کرده است که مُهر تأييد ديگري بر علاقه اپل در ايجاد بندهاي هوشمند محسوب ميشود. زومپتي که وسايل نادر اپل را جمع ميکند، تصاوير جديدي از نمونه اوليه اپل واچ سري ۳ در توييتر به اشتراک گذاشته است که ظاهرا دو نقطه اتصال روي شاسي اين دستگاه تعبيه شده و احتمالا به محل قرارگيري بندهاي مغناطيسي هوشمند مربوط است.
درحالحاضر، هيچيک از دستگاههاي موجود اپل واچ از اين کانکتور غيرمعمول برخوردار نيستند که ازنظر طراحي ظاهري به اتصالات هوشمند در آيپد شبيه باشند. تصاوير يادشده نشان ميدهند نمونه اوليه اپل واچ سري ۳ برچسبي در فريم تحتاني دارد که هشدار ميدهد دستگاه براي فروش نيست. افزونبراين، نکته مهم ديگر به پورت تشخيصي اين محصول مربوط ميشود؛ زيرا مدلهاي کنوني اپل واچ درگاه تشخيصي با شش پايه (پين) دارند؛ درحاليکه محصول افشاشده به چهار پين مجهز شده است.
بهطورکلي، تنها با استناد به درگاههاي نمونه اوليه نميتوان به اين نتيجه رسيد که اپل در حال آزمايش قابليتهاي مرتبط با بند هوشمند بوده است. بااينحال همانطورکه گفتيم، فعاليت غول دنياي فناوري در اين بخش ازطريق پتنتهاي متعدد ثبتشده در طول سالها مشهود است.
بهعنوان مثال، برنامه ثبت اختراع در سال ۲۰۱۹ نشان ميدهد که کانون توجه اپل در آن مقطع روي بندهاي هوشمند معطوف بوده است. اين بندها به منبع تغذيه و آرايه حسگر داخلي ميتوانند مجهز شوند و از قرار معلوم، نوعي نقطه اتصال فيزيکي مانند اتصال هوشمند آيپد ميتواند به بند هوشمند امکان ارتباط با اپل واچ را فراهم کند.
مشکل اصلي ساعتهاي هوشمند اپل عمر باتري نهچندان طولاني آنها است. بدنه بسيار باريک اپل واچ و استفاده از موتور هپتيک جايدادن باتري بزرگتر درون دستگاه را تقريبا غيرممکن کرده است. باوجوداين، اپل بهتازگي در اختراع جديدش راهحلي براي افزايش ظرفيت باتري ارائه داده است که ميتواند اصليترين ضعف اپل واچ را برطرف کند. اپل براي بهبود عمر باتري اپل واچ ازطريق افزودن باتريهاي کوچکي به بند ساعت و آزمايش بند پارچهاي با توانايي مديريت قابليتهاي مختلف رديابي تناسباندام مشغول تحقيق است.
طبق اختراع ثبتشده، ميتوان با قراردادن برخي اجزا در خارج از بدنه اصلي اپل واچ و استفاده از فضاي خاليِ بند، محدوديت ظرفيت باتري را برطرف کرد. درحالحاضر، اين عناصر به بند ساعت اپل متصل نيستند و فقط براي اتصال دستگاه به مچ دست کاربران استفاده ميشوند؛ اما اپل تصور ميکند اين اجزاي بند قابليت ارائهدادن قابليتهاي ديگري نيز دارند. علاوهبراين، اپل درباره اجزاي يکپارچه ماژولار با اجزاي الکتريکي مبدل بهعنوان بندهاي ساعت و بندهاي خودتنظيمشونده تحقيق کرده است.
دراينميان، از سال ۲۰۱۵ شايعاتي نيز درباره بندهاي هوشمند اپل واچ شنيده ميشود. بهعنوان مثال، گزارشي از آن مقطع نشان ميدهد بندهاي مذکور با بهرهگيري از حسگرهاي جديد ميتوانند ازطريق درگاه تشخيصي به يکديگر متصل شوند. ناگفته نماند اپل کمتر از سه ماه ديگر هفتمين نسل ساعتهاي هوشمندش را درکنار آيفون ۱۳ رونمايي خواهد کرد. شايعات حاکي از آن است که اپل واچ سري ۷ طراحي جديد با نمايشگر و لبههاي تخت خواهد داشت و ظاهرا در رنگبنديهاي متنوع و قابليتهاي سلامتي بيشتر دردسترس خواهد بود.