رونمایی از تبلت‌های جدید لنوو

منبع
گجت نيوز
بروزرسانی
رونمایی از تبلت‌های جدید لنوو

گجت نيوز/ تبلت‌هاي لنوو يوگا تب ۱۳ به همراه يوگا تب ۱۱ و تب پي ۱۱ پلاس با امکاناتي نظير اسپيکرهاي دالبي اتموس، نمايشگرهاي بزرگ و قيمت اقتصادي معرفي شدند.

کمپاني لنوو به دنبال رونمايي از تبلت يوگا پد پرو ۱۳ اينچي خود در چين، از نسخه جهاني تبلت منحصر به فرد خودش براي بازارهاي جهاني با قيمت ۶۸۰ دلاري(حدود 17.1 ميليون تومان) براي بازار آمريکا و ۸۰۰ يورو(حدود 23.4 ميليون تومان) براي بازارهاي جهاني رونمايي کرد. البته نام نسخه جهاني اين ديوايس هم متفاوت است و به لنوو يوگا تب ۱۳ تغيير کرده است.

عرضه جهاني لنوو يوگا تب ۱۳ و يوگا تب ۱۱

البته اگر يک تبلت ۱۳ اينچي براي شما بزرگ است، مي‌توانيد نسخه ۱۱ اينچي آن به نام لنوو يوگا تب ۱۱ را با قيمت ۳۲۰ دلار/ ۳۵۰ يورو(حدود 8 ميليون تومان) تهيه کنيد. در اين تبلت خبري از چيپست اسنپدراگون ۸۷۰ نيز نيست. در عوض اين تبلت از تراشه Helio G90T شرکت مدياتک قدرت مي‌گيرد و در نسخه‌هاي Wi-Fi و LTE عرضه خواهد شد. مدل ۱۳ اينچي اين تبلت نيز فقط در مدل Wi-Fi عرضه مي‌شود. پردازنده قدرت‌بخش اين تبلت ۱۲ نانومتري است و به ۲ هسته Cortex-A76 به همراه پردازشگر گرافيکي Mali-G76 مجهز است. مدل پايه اين تبلت ۴ گيگابايت رم و ۱۲۸ گيگابايت حافظه داخلي از نوع UFS دارد، در حالي که بالارده‌ترين مدل آن از ۸ گيگابايت رم و ۲۵۶ گيگابايت حافظه داخلي بهره مي‌برد.

تبلت لنوو يوگا تب ۱۱ از يک نمايشگر ۱۱ اينچي LCD با رزولوشن ۲۰۰۰ در ۱۲۰۰ پيکسل (نسبت ۱۵ به ۹) برخوردار است که مثل مدل بزرگ‌تر خود روشنايي ۴۰۰ نيت را ارائه مي‌کند و از دالبي ويژن پشتيباني مي‌کند؛ هرچند فاقد پشتيباني از HDR10 است. اين نمايشگر همچنين نرخ رفرش استاندارد ۶۰ هرتز را هم ارائه مي‌کند.

تبلت ۱۱ اينچي لنوو همان تجربه صوتي مدل ۱۳ اينچي را با ۴ اسپيکر JBL، پشتيباني از Dolby Atmos و Lenovo Premium Audio ارائه مي‌کند. اين ديوايس از يک باتري ۷.۵۰۰ ميلي‌آمپر ساعتي انرژي مي‌گيرد که مي‌تواند ۱۵ ساعت پخش ويديوي بدون توقف را ارائه کند. اين باتري با توان ۲۰ وات شارژ‌ مي‌شود. وزن دستگاه نيز ۶۵۵ گرم است.

تبلت جديد لنوو يوگا تب ۱۱ از قلم هوشمند Lenovo Precision Pen 2 نيز پشتيباني مي‌کند که به صورت جداگانه فروخته مي‌شود. پايه‌هاي اين تبلت از جنس فولاد ضد زنگ است و مي‌توانيد آن را در حالت‌هاي مختلفي بسته به نياز خود قرار دهيد. اين تبلت از يک بخش مجزا مخصوص کودکان به نام Google Kids Space نيز برخوردار است که طيف گسترده‌اي از محتواي مخصوص کودکان را در اختيار شما مي‌گذارد.

مدل پلاس اين تبلت با نام لنوو تب پي ۱۱ پلاس نيز به چيپست اسنپدراگون ۶۶۲ (۱۱ نانومتري با ۴ هسته Cortex-A73 و پردازشگر گرافيکي آدرنو ۶۱۰) مجهز است و در سه نسخه با ۴ گيگ رم/۶۴ گيگ حافظه، ۴ گيگ رم/۱۲۸ گيگ حافظه و ۶ گيگ رم/۱۲۸ گيگ حافظه عرضه مي‌شود که همگي از اسلات کارت ميکرو اس دي و رم LPDDR4 بهره مي‌برند.

اين تبلت از همان نمايشگر ۱۱ اينچي IPS LCD مدل معمولي برخوردار است و همان ويژگي‌ها يعني روشنايي ۴۰۰ نيت، پوشش ۷۰ درصدي از فضاي رنگ NTSC و نرخ رفرش ۶۰ هرتزي را ارائه مي‌کند. وزن اين دستگاه هم ۴۹۰ گرم اعلام شده است. ايبن مدل با يک کيبورد همراه است و از Google Kids Space نيز پشتيباني مي‌کند. يک باتري ۷.۵۰۰ ميلي‌آمپر ساعتي وظيفه تأمين شارژ آن را بر عهده دارد که ۱۲ ساعت پخش بدون توقف ويديو را ارائه مي‌کند. اين باتري با توان ۲۰ وات شارژ مي‌شود. چهار اسپيکر با پشتيباني از Dolby Atmos نيز مي‌توانند تجربه صوتي خوبي را براي کاربران به همراه داشته باشند.

لنوو در رويداد آنلاين خودش از نسل سوم تبلت‌هاي کوچک و ارزان‌تر تب M7 و M8 نيز رونمايي کرد. مدل تب M7 به يک نمايشگر ۷ اينچي IPS LCD با رزولوشن ۱۰۲۴ در ۶۰۰ پيکسل مجهز است که روشنايي ۳۵۰ نيت را ارائه مي‌کند. مدل Wi-Fi اين تبلت از تراشه MT8166 مدياتک و مدل LTE آن نيز از تراشه MT8766 کمپاني مدياتک قدرت مي‌گيرد. نسخه Go Edition اندرويد ۱۱ روي اين تبلت نصب است که با ۲ گيگابايت رم و ۳۲ گيگابايت حافظه داخلي (ارتقاء‌پذير توسط کارت microSD) نمي‌توانيد انتظار زيادي از آن داشته باشيد.

                                                                                                       لنوو يوگا تب M8

اين تبلت از Wi-Fi 5 پشتيباني مي‌کند، براي شارژ از يک پورت microUSB استفاده مي‌کند، داراي يک جک ۳.۵ ميلي‌متري هدفون بوده و با باتري ۳.۷۵۰ ميلي‌آمپر ساعتي خود با هر بار شارژ کامل تا ۱۰ ساعت وب‌گردي يا پخش بدون توقف ويديو دوام مياورد. روي اين تبلت يک اسپيکر با پشتيباني از Dolby معمولي نيز حضور دارد.

نسل سوم تبلت لنوو تب M8 نيز از چيپست Helio P22T شرکت مدياتک (۸ هسته A53، پردازشگر گرافيکي IMG G8320) قدرت مي‌گيرد و به يک نمايشگر ۸ اينچي IPS LCD با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پيکسل، روشنايي ۳۰۰ نيت و يک اسپيکر جلويي با پشتيباني از Dolby Atmos مجهز است. هر دو تبلت ارزان قيمت لنوو از بدنه‌اي تمام فلزي برخوردارند.

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم