نماد آخرین خبر

هواوی در تولید گوشی‌های سری P50 به تراشه اسنپدراگون متوسل شد!

منبع
کليک
بروزرسانی
هواوی در تولید گوشی‌های سری P50 به تراشه اسنپدراگون متوسل شد!

کليک/ اين‌طور که پيداست ذخيره تراشه کرين هواوي به اتمام رسيده است و شرکت چيني بايد براي توليد بيشتر گوشي هاي سري P50 خود به تراشه‌هاي اسنپدراگون متوسل شود.

استفاده از تراشه اسنپدراگون به جاي تراشه کرين در سري P50 هواوي
همان‌طور که مي‌دانيد، هواوي مدت‌هاست در فهرست تحريم‌هاي دولت آمريکا قرار دارد؛ بدين ترتيب که اگر يک شرکت آمريکايي يا حتي يک شرکت خارجي که از فناوري آمريکا استفاده مي‌کند، بايد براي تجارت با هواوي از دولت مجوز دريافت کند. اين مسئله غول فناوري چين را با مشکلات متعددي روبرو کرده است.

هواوي پيش از اعمال تحريم‌ها يک انبار بزرگ از تراشه‌هاي 5G کرين را در اختيار داشت. حال به نظر مي‌رسد که با عرضه چند مدل گوشي پرچمدار به بازار، ذخاير تراشه‌هاي کمپاني نيز بالاخره تمام شده است.


گوشي‌هاي سري P50 هواوي قرار بود بهار امسال وارد بازار شوند. اما بنا به يک سري دلايل واضح و مبرهن، شرکت تصميم گرفت عرضه آن‌ها را تا اواسط تابستان تعويق بيندازد. البته با توجه به کمبود هسته کافي براي ساخت تراشه‌هاي کرين، اصلا بعيد نيست تاريخ عرضه پرچمداران جديد به فصل پاييز موکول شود.

گزارش‌هاي اخير حاکي از آن هستند مدل معمولي گوشي P50 هواوي از اواسط اوت (يا سپتامبر)و با تراشه اسنپدراگون 888 کوالکام در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرند. البته اين تراشه نسخه 4G اسنپدراگون 888 خواهد بود نه نسخه 5G.

هواوي P50 پرو اما از ماه اوت و با پردازنده کرين 9000 عرضه مي‌شود. البته شرکت قصد دارد از ماه سپتامبر اين محصول را نيز با تراشه اسنپدراگون به بازار بفرستد. متأسفانه هنوز گزارشي درباره تراشه به کار گرفته شده در مدل پرو پلاس منتشر نشده است.

توليد گوشي‌هاي سري P50 هواوي به هيچ عنوان کار ساده‌اي نخواهد بود. گفته مي‌شود شرکت‌هايي که پيش از اين در ساخت باتري، نمايشگر، دوربين، واحد پردازشگر مرکزي و کارت گرافيک با هواوي همکاري مي‌کردند کلا عوض ‌شده‌اند. بنابراين بايد ديد آيا پرچمداران جديد مي‌توانند رضايت مشتريان را به دست آورند يا خير. شما در اين باره چه فکر مي‌کنيد؟

در کانال آي‌تي و ™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره