نیوزلندیها طعمه حمله سایبری شدند

مهر/ دو بانک و سرويس ملي پست نيوزلند با حمله سايبري روبرو شدند.
وب سايتهاي چند مؤسسه مالي در نيوزلند و سرويس ملي پست اين کشور براي مدتي کوتاه مختل شدند و مقامات کشور اعلام کردند مشغول مقابله با يک حمله سايبري هستند.
تيم واکنش اضطراري رايانهاي نيوزلند (CERT) اعلام کرد از يک حمله DDoS آگاه شده که تعداد زيادي از سازمانهاي اين کشور را هدف گرفته است. در بيانيه اين تيم آمده است: ما مشغول رصد وضعيت هستيم و با سازمانهايي تحت تأثير حمله قرار گرفتهاند تا حد ممکن همکاري ميکنيم.
در حملات DDoS سرورهاي مؤسسات با انبوهي از درخواستهاي ورودي روبرو ميشوند و در نتيجه وب سايت قادر به پاسخگويي به همه در خواستها نخواهد بود.
طبق گزارش رسانههاي محلي وب سايت گروه بانکداري استراليا و نيوزلند و همچنين سرويس NZ Post با حمله سايبري روبرو شدهاند.
گروه بانکداري استراليا و نيوزلند دريک پست فيس بوکي به مشتريانش اعلام کرد از عدم دسترسي آنها به سرويسهاي بانکي آگاه است و تيم فني مشغول برطرف کردن اختلال هستند.
سرويس ملي پست نيوزلند نيز اعلام کرد اختلالات در وب سايتش به دليل مشکلي از سوي تهيه کنندگان طرف سوم بوده است. برخي کاربران در شبکههاي اجتماعي از قطعي سرويس کيوي بانک (يک بانک کوچک محلي) نيز خبر دادند.
اين در حالي است که حمله سايبري به بانک مرکزي نيوزلند در ماه ژانويه به نشت وسيع اطلاعات کاربران منجر شد.