قابل اطمینان ترین تلفن های هوشمند به استناد گزارش ایرادات از سوی کاربران
بروزرسانی
نارنجي / گزارش جديدي از FixYa که ساعاتي قبل منتشر شد، نتايج يک بررسي عميق درباره امتياز تلفن هاي هوشمند موجود در بازار از نظر قابل اطمينان بودن را در خود دارد. اين نتايج با بررسي بيش از 720.000 گزارش مربوط به ايراد تلفن هاي هوشمند به دست آمده و براي اينکه نتايج آن موثق تر باشد، مولفه سهم بازار هر يک از تلفن ها هم در بررسي ها لحاظ شده است.
در اين بررسي، اپل با امتياز 3.47 به عنوان قابل اطمينان ترين سازنده تلفن هوشمند شناخته شده و جايگاه دوم به سامسونگ تعلق دارد با امتياز 1.21 که 300% پايين تر از آن است. نوکيا با امتياز 0.68 در جايگاه سوم ايستاده و اين در حالي است که موتورولا با امتياز 0.13 در اين بررسي آخر شده است.
حتماً اين سوال در ذهن تان ايجاد شده که گزارش ايرادات يا مشکلات مربوط به محصولات هر يک از اين برند ها، به تفکيک چگونه است.
گزارش ايرادات آيفون به تفکيک (سهم بازار 25.86%):
1. عمر باتري - 35 درصد
2. فقدان ويژگي هاي جديد - 20 درصد
3. عدم امکان شخصي سازي - 15 درصد
4. متصل نشدن به واي فاي - 15 درصد
5. ساير موارد - 15 درصد
نقاط قوت محصولات اپل:
- رابط کاربري بسيار ساده که تمام افراد با هر سني و از قشري مي توانند به راحتي با آن ارتباط برقرار کنند.
- قابل اطمينان بودن دستگاه که نتايج اين گزارش هم تاييد کننده آن هستند. البته اين به معناي عدم وجود شکايت از محصولات اين برند نيست، اما مشکلات موجود مانع استفاده از دستگاه در طول هفته نشده اند.
- اکوسيستم اپليکيشن ها که اپل در آن پيش رو به حساب مي آيد و در حالي که کاربران اندرويد و ويندوزفون از فقدان برخي ويژگي ها در اپليکيشن ها يا فقدان اپليکيشن براي سيستم عامل خود شکايت دارند، کاربران آيفون چنين نيستند.
گزارش ايرادات محصولات سامسونگ به تفکيک (سهم بازار 22.69%):
1. مشکلات ميکروفون - 40 درصد
2. مشکلات بلندگو - 20 درصد
3. عمر باتري - 15 درصد
4. داغ شدن دستگاه - 15 درصد
5. ساير موارد - 10 درصد
نقاط قوت محصولات سامسونگ:
- کيفيت عالي نمايشگر در تلفن هاي رده بالاي سامسونگ توجه ها را به سمت آنها جلب کرده. گزارش پيکسل هاي مرده يا تصاوير بي کيفيت در اين تلفن ها مشاهده نمي شود.
- رابط کاربري لذت بخش تلفن هاي سامسونگ باعث راحتي کار با اندرويد شده، به خصوص براي کاربراني که کمتر با تکنولوژي آشنايي دارند. در زمينه سادگي رابط کاربري، سامسونگ توانسته بهتر از ديگران به اپل نزديک شود.
- عمر باتري گلکسي S 3 بسيار چشمگير است، البته نه در مقايسه با تلفن هاي موتورولا. با اين حال شکايت ها در رابطه با باتري اين محصول بسيار محدود بوده.
گزارش ايرادات محصولات نوکيا به تفکيک (سهم بازار 22.15%):
1. تاخير و کند بودن - 35 درصد
2. اکوسيستم ضعيف اپليکيشن ها - 20 درصد
3. عمر باتري - 20 درصد
4. داغ شدن دستگاه - 15 درصد
5. ساير موارد - 10 درصد
نقاط قوت محصولات نوکيا:
- مقاومت عالي نمايشگر و صفحه لمسي در تست هاي ضربه باعث معروفيت تلفن هاي رده بالاي لوميا شده و در کل هيچ شکايتي از نظر قابليت هاي لمسي صفحه اين تلفن ها گزارش نشده.
- رابط کاربري صفحه خانگي با کاشي هاي زنده ويندوز فون نظر مثبت کاربران را به خود جلب کرده. امکان شخصي سازي آنها (تغيير اندازه و محل قرار گيري) و نيز تغيير رنگ کاشي ها نيز جزو موارد مثبت است.
گزارش ايرادات محصولات موتورولا (سهم بازار 1.8%):
1. اپليکيشن هاي از پيش نصب شده - 30 درصد
2. مشکلات صفحه لمسي - 25 درصد
3. کيفيت بلندگو - 20 درصد
4. کيفيت دوربين - 15 درصد
5. ساير موارد 10 درصد
نقاط قوت محصولات موتورولا:
- عمر باتري عالي تلفن هاي موتورولا زبان زد همه است و موتورولا توانسته در اين بخش که ساير شرکت ها معمولي يا ضعيف عمل کرده اند به خوبي خود را متمايز کند.
- طراحي تلفن هاي موتورولا شايد باعث نشده باشد که بالاتر از ساير برند هاي رقيب قرار بگيرد ولي وجهه محصولات اين شرکت را از رقبا متمايز کرده. کاربران فقط محصولي که زيبا باشد نمي خواهند، بلکه مي خواهند آن محصول موقع در دست گرفتن هم حس خوبي را به آنها منتقل کند که موتورولا چنين است.