فیسبوک برای حذف اطلاعات گمراه کننده، معادل ۳۶۶ سال زمان گذاشته است

ديجياتو/ به گزارش وال استريت ژورنال، فيسبوک در سال ۲۰۲۰ براي جستجو و حذف اطلاعات نادرست و گمراه کننده منتشر شده روي پلتفرم خود ۳.۲ ميليون ساعت يا تقريبا ۳۶۶ سال زمان صرف کرده که از اين رقم جستجوي اطلاعات نادرست منتشر شده در ايالات متحده، معادل ۲.۸ ميليون ساعت يا تقريبا ۳۱۹ سال زمان برده است.
انتشار اطلاعات نادرست يکي از موضوعات مهمي است که فيسبوک بدان توجه نشان ميدهد. طبق بررسيهاي انجام شده، کارکنان و پيمانکاران غول شبکه اجتماعي طي سال گذشته ميلادي اين حجم بالاي زمان را صرف جستجو، برچسبگذاري و حذف اطلاعات نادرست يا گمراهکننده کردهاند.
در گزارش تهيه شده به نکته جالب ديگري نيز اشاره شده که فيسبوک سه برابر اين زماني را صرف جايگاه برند خود و اطمينان از عدم نمايش تبليغات در کنار تبليغکنندگان محتواي نامناسب کرده است.
گزارش اين نشريه در ادامه عنوان ميکند که نظارتهاي فيسبوک در اين رابطه به موضوعاتي مانند خشونت گروهي، قاچاق انسان، کارتلهاي مواد مخدر و انتشار اطلاعات خشونتآميز و اغلب فريبنده مربوط ميشود. در تحقيقات انجام شده اخير مشخص شد که پستهاي داراي اطلاعات نادرست در مقايسه با پستهايي با منابع خبري معتبر، در اين شبکه اجتماعي شش برابر بيشتر لايک و اشتراکگذاري دريافت ميکنند.
طبق اسناد ارائه شده توسط اين مجله، بيشترين اطلاعات غلط يا نادرست ارائه شده توسط حسابهاي جعلي فيسبوک، اينستاگرام و مسنجر ارائه ميشوند. سخنگوي اين شرکت نيز در اين رابطه توضيح داد که اين شرکت قصد دارد از هوش مصنوعي استفاده کند که به آنها در تلاش براي جلوگيري از انتشار اطلاعات غلط يا محتواي خشونتآميز کمک زيادي ميکند.
فيسبوک از اکتبر تا دسامبر سال ۲۰۲۰ تقريبا ۶.۷ ميليون محتواي نامناسب را از پلتفرمهاي خود حذف کرده است. فيسبوک همچنين اعلام کرد برخي امتيازات گروههايي که استانداردهاي آنها را نقض ميکنند را محدود خواهد کرد. فيسبوک همچنين قصد دارد اين مورد را به کاربران در هنگام عضويت در گروهها اعلام کند. استانداردهاي اين شبکه اجتماعي از به اشتراک گذاشتن پستهاي خشونت آميز، مضر، غيرقانوني و فريبنده در اين پلتفرم جلوگيري ميکند.