پهنای باند ۲ مگابیت «رایتل» صرف سایتهای داخلی مفید شود
فارس
بروزرسانی
فارس / مديرعامل مجمع فعالان مجازي انقلاب اسلامي(فرا) گفت: رايتل پهناي باند وسيع خود را به جاي ارائه اينترنت ناامن با بالفعل کردن ظرفيتهاي فناورانه ارتباطي داخل شبکه به قيمت پايين، جهت نمايش سايتهاي داخلي مفيد بکار گيرد.
مديرعامل مجمع فعالان مجازي انقلاب اسلامي(فرا) در گفتوگو با خبرگزاري فارس گفت: رايتل بر پايه تکنولوژي نسل سوم تلفن همراه 3G پهناي باند وسيع 2 مگابيت بر ثانيه را ميتواند براي ارتباطات داخل شبکه خود عرضه کند.
وي افزود: بنابر اين پيشنهاد مشخص ما اين است که همين پهناي باند وسيع بجاي ارائه اينترنت ناامن وابسته به خارج با بالفعل کردن ظرفيتهاي فناورانه ارتباطي داخل شبکه اپراتوري به قيمت پايين جهت بارگذاري و نمايش صرفاً سايتهاي داخلي مفيد به شيوه ليست سفيد (white list) در اختيار کاربران و مشترکان قرار گيرد.
وي افزود: با اين کار بخشي از تهديد بزرگ رايتل به فرصتي کم نظير براي گسترش محتواي بومي، اشتغال پايدار و ارتقاي فضاي کسب و کار، سالم و رقابتي در ميان فعالان فضاي مجازي کشور تبديل شده و در اينصورت افزايش بازديد چندين هزار سايت متنوع داخلي که عمدتاً توسط جوانان مستعد کشورمان اداره ميشوند را در پي خواهد داشت.
به گفته وي، علاوه بر اين موجبات ارتقاي محسوس کيفيت خدمات اينترنتي بخش خصوصي داخلي در رقابت با رقباي خارجي از طريق مزيتسازي براي توليدات ملي را در يک فرايند مشتري مدار فراهم خواهد ساخت.
مهدي صرامي همچنين اضافه کرد: در خصوص تماس تصويري رايتل نيز پيشنهاد ما اين است که کار متوقف بر تحليل و تبيين نيازهاي صحيح از سرويس مکالمه تصويري در قالب يک پيوست فرهنگي مصوب مرجع قانوني ذيصلاح باشد تا اطمينان حاصل شود که با حفظ حدود شرعي و از موضع فعال صرفا از مزاياي ويژه اين تکنولوژي بهره ببريم و از آسيبهاي اجتماعي خانمان برانداز آن حتما در امان بمانيم.
مديرعامل مجمع فرا تاکيد کرد وقتي از مکالمه تصويري به عنوان يک «سرويس» ياد ميشود بايستي توجه کنيم که سرويس معادل «خدمات» است فلذا قطعا بايستي خدمات در پاسخ به «نيازهاي» جامعه اسلامي - ايراني ما باشد و نه يک سري نيازهاي کاذب و تحميلي ناشي از وابستگي تکنولوژيکي به خارج از کشور بر همين اساس اين نکته بايستي در تبليغات رسانهاي نيز لحاظ شود.
وي در پايان خاطرنشان کرد: شايسته است تا زمان حل مسائل و دغدغهها در خصوص رايتل و بوميسازي تکنولوژي 3G جهت تبديل تهديدات آن به فرصتي جديد از طريق شوراي عالي فضاي مجازي، همچنان نخبگان جامعه موضوع را با حساسيت تا حصول نتيجه مطلوب دنبال کنند. طبيعتا در اين صورت ميتوان اميدوار بود که اين مدل از بوميسازي تکنولوژي در قالب شبکه ملي اطلاعات در ساير اپراتورهاي مخابراتي نيز قابل بهرهبرداري براي عموم جامعه باشد.