به گزارش گروه اخبار خارجي آژانس خبري فناوري اطلاعات و ارتباطات (ايستنا) رايانه لوحي Aakash 2 که در شرکت بريتانيايي Datawind توليد شده است، به وزارت توسعه منابع انساني هند(HRD) به قيمت 43 دلار فروخته ميشود، اما دانشجويان اين کشور ميتوانند اين محصول را با قيمت ارزانتر يعني 1130 روپيه معادل 65/24 دلار همراه با يارانه دولتي خريداري کنند.
رايانه لوحي Aakash 2 مدل جديدتر محصولي با نام Aakash محسوب ميشود که در خانواده رايانههاي لوحي ارزان طبقهبندي ميشد و حدود يک سال قبل به بازار آمد که البته به دليل مشکلاتي که شرکت Datawind با مقامات محلي هندي داشت، نتوانست اين محصول را به صورت گسترده وارد بازار کند. اما "موسسه فناوري – بمبئي هند"(IIT-B) در مارس امسال قراردادي را با شرکت Datawind براي همکاري با آن منعقد کرد و قرار است که در طرح توزيع اين رايانه لوحي ارزان فعاليت کند.
اين مدل جديد رايانه لوحي شامل پردازنده يک گيگاهرتزي Cortex A8، نمايشگر لمسي 7 اينچي با کيفيت 800 در 480 پيکسل، نسخه 4 سيستمعامل اندرويد، دوربين دوم براي برقراري تماسهاي تصويري، رم 512 مگابايتي، حافظه داخلي 4 گيگابايتي و باتري ويژه براي ذخيره انرژي به مدت 4 ساعت ميشود.
نسخه تجاري رايانه لوحي Aakash 2 که با نام UbiSlate 7Ci شناخته مي شود، به قيمت 3500 روپيه معادل 64 دلار فروخته خواهد شد.